Bulancak’tan ilk hacı kafilesi yola çıktı

GÜNDEM 17.07.2018 - 17:59, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3384+ kez okundu.
 

Bulancak’tan ilk hacı kafilesi yola çıktı

Kurban bayramının yaklaşması ile birlikte Bulancak’tan hacca gidecek olanlar yavaş yavaş yola çıkmaya başladı.
Diyanet İşleri Başkanlığının kura çekiminde hacca gitmeye hak kazanamayanların özel hac şirketleri ile hacca gitmeleri içinde gerekli hazırlıklarda tamamlanıyor. 2018 yılı kurban bayramı öncesi hac farizasını yerine getirmek isteyen hacılar, özel şirketler aracılıyla yola çıkıyor. Bulancak’tan 17 Temmuz sabahı ve akşamı olmak üzere Sarayburnu Camiden iki ayrı kafile hac için yola çıktı. Sarayburnu Camii de sabah namazından sonra yapılan uğurlama töreninden sonra 1 otobüs 35 hacı adayı Çarşamba havaalanından Mekke’ye uğurlandılar. Aynı gün akşam üzeri yine Sarayburnu Camiden 12 kişilik hac adayı kafilesi de yapılan uğurlama töreni ile önce Trabzon’a otobüsle buradan da uçakla Mekke’ye yolcu edildi. Hacca Diyanet İşleri Başkanlığı kanalı ile gidecek olan kafilelerinde 3 Ağustos tarihinde sonra yola çıkacağı öğrenildi.
Kurban bayramının yaklaşması ile birlikte Bulancak’tan hacca gidecek olanlar yavaş yavaş yola çıkmaya başladı.

Diyanet İşleri Başkanlığının kura çekiminde hacca gitmeye hak kazanamayanların özel hac şirketleri ile hacca gitmeleri içinde gerekli hazırlıklarda tamamlanıyor.

2018 yılı kurban bayramı öncesi hac farizasını yerine getirmek isteyen hacılar, özel şirketler aracılıyla yola çıkıyor.

Bulancak’tan 17 Temmuz sabahı ve akşamı olmak üzere Sarayburnu Camiden iki ayrı kafile hac için yola çıktı. Sarayburnu Camii de sabah namazından sonra yapılan uğurlama töreninden sonra 1 otobüs 35 hacı adayı Çarşamba havaalanından Mekke’ye uğurlandılar. Aynı gün akşam üzeri yine Sarayburnu Camiden 12 kişilik hac adayı kafilesi de yapılan uğurlama töreni ile önce Trabzon’a otobüsle buradan da uçakla Mekke’ye yolcu edildi.

Hacca Diyanet İşleri Başkanlığı kanalı ile gidecek olan kafilelerinde 3 Ağustos tarihinde sonra yola çıkacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.