BULANCAK TRAFİĞİNE KAVŞAK ÇÖZÜMÜ!

GÜNDEM 25.09.2017 - 14:04, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3622+ kez okundu.
 

BULANCAK TRAFİĞİNE KAVŞAK ÇÖZÜMÜ!

Bulancak'ta her geçen gün nüfusu ve araç trafiğinin arttığı bilinen bir gerçektir.
Son yıllarda şehiriçi trafiğinin bir türlü istenilen şekilde çözüme kavuşmaması vatandaşı da iyice çileden çıkartmaya başladı. İlçenin özellikle Ordu istikametinden Bulancak girişine doğru olan yol güzergahından sonra şehir içine giriş yeri Karadere köprüsünden gelişte bir çok sıkıntı yaşanıyor. İncüvez köprüsüne girişte ve bu yol üzerinden gelişte çok sayıda trafik kazası olmuş ve trafik bazı zamanlarda buralarda tıkanmıştı. Yetkili makamlar burada ve şehir içinde trafik için çözümler üretse de araç sahiplerinin kurallara uymaması sebebiyle sıkıntılar devam ediyor. Fotoğrafta görünen yolun sol tarafından yani duble otoyolun kenarına giriş yapılacak bir şekilde bir kavşak yapılması ile şehir içine girmeyecek bazı araçların buradan iskele başı mevkiine yönlendirilmesi ile birlikte bu güzergah bir hayli rahatlamış olacaktır. Giresun Valiliğinin önünde de yapılmış olan bu kavşak örneği gibi Bulancak ta şehir içindeki trafik Karadere mevkiinde sıkıntısız bir akışa sahip olur. Yetkili makamların bu konuda öneriyi dikkate alıp bu yere bir kavşak projesi hazırlayıp vatandaşın görüşüne sunmalıdır. 
Bulancak'ta her geçen gün nüfusu ve araç trafiğinin arttığı bilinen bir gerçektir.

Son yıllarda şehiriçi trafiğinin bir türlü istenilen şekilde çözüme kavuşmaması vatandaşı da iyice çileden çıkartmaya başladı. İlçenin özellikle Ordu istikametinden Bulancak girişine doğru olan yol güzergahından sonra şehir içine giriş yeri Karadere köprüsünden gelişte bir çok sıkıntı yaşanıyor. İncüvez köprüsüne girişte ve bu yol üzerinden gelişte çok sayıda trafik kazası olmuş ve trafik bazı zamanlarda buralarda tıkanmıştı. Yetkili makamlar burada ve şehir içinde trafik için çözümler üretse de araç sahiplerinin kurallara uymaması sebebiyle sıkıntılar devam ediyor.

Fotoğrafta görünen yolun sol tarafından yani duble otoyolun kenarına giriş yapılacak bir şekilde bir kavşak yapılması ile şehir içine girmeyecek bazı araçların buradan iskele başı mevkiine yönlendirilmesi ile birlikte bu güzergah bir hayli rahatlamış olacaktır. Giresun Valiliğinin önünde de yapılmış olan bu kavşak örneği gibi Bulancak ta şehir içindeki trafik Karadere mevkiinde sıkıntısız bir akışa sahip olur. Yetkili makamların bu konuda öneriyi dikkate alıp bu yere bir kavşak projesi hazırlayıp vatandaşın görüşüne sunmalıdır. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.