Bulancak Anadolu İmam Hatip'ten yıl sonu etkinliği

EĞİTİM 02.01.2017 - 17:13, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3924+ kez okundu.
 

Bulancak Anadolu İmam Hatip'ten yıl sonu etkinliği

Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi hafta boyunca yaptığı etkinlikler ile yılı tamamladı.
...Geçen hafta içinde  İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy'u vefat yıldönümünde anma gecesi düzenleyen Bulancak AİHL müdürlüğü öğretmeni Mustafa Kılıç ve kütüphanecilik kolu öğrencilerinin hazırladığı anma programında Mehmet Akif Ersoy'un hayatı anlatıldı ve şiirleri okundu.  Yine hafta içinde okul müdürü Yunis Aydın'ın katkılarıyla 'Değerler Eğitimi' konulu toplantıya Kızılot Mahallesi Camii İmamı  Hasan Yüksel katıldı ve konu hakkında bir konuşma yaptı.Son olarakta Cuma günü  akşamı Mekke'nin Fethi'ni anlatan 'Mekke Bir Gün Döneceğiz' ilahi korosu ilahiler söyledi. Bulancak 75. Yıl Halk Kütüphanesi salonunda yapılan programı okul öğretmeni İbrahim Hıdır hazırladı.  
Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi hafta boyunca yaptığı etkinlikler ile yılı tamamladı.
...Geçen hafta içinde  İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy'u vefat yıldönümünde anma gecesi düzenleyen Bulancak AİHL müdürlüğü öğretmeni Mustafa Kılıç ve kütüphanecilik kolu öğrencilerinin hazırladığı anma programında Mehmet Akif Ersoy'un hayatı anlatıldı ve şiirleri okundu.  
Yine hafta içinde okul müdürü Yunis Aydın'ın katkılarıyla 'Değerler Eğitimi' konulu toplantıya Kızılot Mahallesi Camii İmamı  Hasan Yüksel katıldı ve konu hakkında bir konuşma yaptı.
Son olarakta Cuma günü  akşamı Mekke'nin Fethi'ni anlatan 'Mekke Bir Gün Döneceğiz' ilahi korosu ilahiler söyledi. Bulancak 75. Yıl Halk Kütüphanesi salonunda yapılan programı okul öğretmeni İbrahim Hıdır hazırladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.