Bulancak Belediyesi caddeleri yeşillendiriyor

EKONOMİ 27.03.2017 - 16:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3898+ kez okundu.
 

Bulancak Belediyesi caddeleri yeşillendiriyor

Bulancak Belediyesi, 'Daha yaşanılabilir çevre, daha yaşanılabilir Bulancak hedefinden yola çıkarak,
ilçeyi  görünümüyle ve havasıyla yaşanılabilir bir ilçe konumuna getirmek için  yol çalışmaları yanı sıra tamamladıktan sonra ağaçlandırma çalışmalarına devam ediyor. Ağaçlandırma çalışmaları hakkında açıklama yapan Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, ilçenin doğal elemanları olarak ön plana çıkan cadde, bulvar ve refüjlerdeki ağaçların; estetik ve işlevsel bir karaktere sahip olduğunu belirtti. İlçe genelinde çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Bulancak  Belediyesi caddelerde ağaçlandırma ve yeşil alan yapımı çalışmalarına devam ediyor. İlçenin ekolojik koşullarına uyum sağlayacak ağaç türlerinin Bulancak’a  yaygınlaştırılacağını belirten Başkan Yardımcısı Hüsem, "Vatandaşların ilçede sağlık içinde yaşamalarına katkıda sağlayacak ağaçlandırma çalışmalarının ilçenin kentleşmesi açısından önemlidir. İlçemizi  park ve bahçeleriyle her anını yaşamaktan daha da keyif alacağınız bir ilçe haline dönüştüreceğiz" dedi.
Bulancak Belediyesi, 'Daha yaşanılabilir çevre, daha yaşanılabilir Bulancak hedefinden yola çıkarak,

ilçeyi  görünümüyle ve havasıyla yaşanılabilir bir ilçe konumuna getirmek için  yol çalışmaları yanı sıra tamamladıktan sonra ağaçlandırma çalışmalarına devam ediyor.

Ağaçlandırma çalışmaları hakkında açıklama yapan Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, ilçenin doğal elemanları olarak ön plana çıkan cadde, bulvar ve refüjlerdeki ağaçların; estetik ve işlevsel bir karaktere sahip olduğunu belirtti. İlçe genelinde çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Bulancak  Belediyesi caddelerde ağaçlandırma ve yeşil alan yapımı çalışmalarına devam ediyor.

İlçenin ekolojik koşullarına uyum sağlayacak ağaç türlerinin Bulancak’a  yaygınlaştırılacağını belirten Başkan Yardımcısı Hüsem, "Vatandaşların ilçede sağlık içinde yaşamalarına katkıda sağlayacak ağaçlandırma çalışmalarının ilçenin kentleşmesi açısından önemlidir. İlçemizi  park ve bahçeleriyle her anını yaşamaktan daha da keyif alacağınız bir ilçe haline dönüştüreceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.