Bulancak çürük binadan kurtuluyor

EKONOMİ 21.11.2016 - 16:59, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2629+ kez okundu.
 

Bulancak çürük binadan kurtuluyor

Uzun yıllar gazetemizin gündeminden düşmeyen ve her fırsatta çürük bir binada hizmet verildiğini ifade etmemizin ardından Bulancak sonunda çürük raporu bulunan şuanda Adliye Binası olarak kullanılan binadan kurtuluyor.
Geçtiğimiz hafta yerel bir gazetede ilanı çıkan Bulancak Adliye Sarayı'nın Ankara'da ihale edilecek olması ile birlikte yıllardan bu yana uğraş verdiğimiz Hükümet Konağı binası resmen tarihin tozlu sayfalarında ki yerini alacak. Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "12 Ekim 2016’da ve daha önceki ziyaretlerde yapmış olduğumuz Ankara ziyaretinde yaptığımız görüşmelerin ardından sonuç almayı başardık. İlana çıkan Bulancak Adalet Sarayı en kısa sürede yapılacak. Uzun yıllardır kanayan bir yara olan Adliye Sarayı sorunu da böylece sorun olmaktan çıkacak. 20.12.2016’da saat 15:00’de yapılacak ihalenin ardından ihaleyi alan firmaya yer teslimi yapılacak. Adliye Sarayı 400 gün içinde teslim edilecek. İlçemize bir hizmet daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2. Organize Sanayi Bölgesine doğalgaz müjdesinin ardından bu müjdeyi de halkımıza vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu hizmetin gelmesinde büyük katkısı olan, bize her konuda yol açan ve hizmet noktasında her zaman yanımızda olan Başbakan Yardımcımız sayın Nurettin Canikli’ye teşekkür ediyorum. İlçemize ve yargı camiamıza hayırlı olsun" dedi.Yeni Adliye Sarayı Kütük Deposu olarak bilinen Güzalyalı Mahallesi Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksekokulunun yanında ki araziye yapılacak.
Uzun yıllar gazetemizin gündeminden düşmeyen ve her fırsatta çürük bir binada hizmet verildiğini ifade etmemizin ardından Bulancak sonunda çürük raporu bulunan şuanda Adliye Binası olarak kullanılan binadan kurtuluyor.
Geçtiğimiz hafta yerel bir gazetede ilanı çıkan Bulancak Adliye Sarayı'nın Ankara'da ihale edilecek olması ile birlikte yıllardan bu yana uğraş verdiğimiz Hükümet Konağı binası resmen tarihin tozlu sayfalarında ki yerini alacak. Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "12 Ekim 2016’da ve daha önceki ziyaretlerde yapmış olduğumuz Ankara ziyaretinde yaptığımız görüşmelerin ardından sonuç almayı başardık. İlana çıkan Bulancak Adalet Sarayı en kısa sürede yapılacak. Uzun yıllardır kanayan bir yara olan Adliye Sarayı sorunu da böylece sorun olmaktan çıkacak. 20.12.2016’da saat 15:00’de yapılacak ihalenin ardından ihaleyi alan firmaya yer teslimi yapılacak. Adliye Sarayı 400 gün içinde teslim edilecek. İlçemize bir hizmet daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2. Organize Sanayi Bölgesine doğalgaz müjdesinin ardından bu müjdeyi de halkımıza vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu hizmetin gelmesinde büyük katkısı olan, bize her konuda yol açan ve hizmet noktasında her zaman yanımızda olan Başbakan Yardımcımız sayın Nurettin Canikli’ye teşekkür ediyorum. İlçemize ve yargı camiamıza hayırlı olsun" dedi.
Yeni Adliye Sarayı Kütük Deposu olarak bilinen Güzalyalı Mahallesi Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksekokulunun yanında ki araziye yapılacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.