Bulancak-Giresun dolmuş fiyatları zamlandı

EKONOMİ 05.01.2017 - 17:41, Güncelleme: 09.09.2023 - 13:19 6671+ kez okundu.
 

Bulancak-Giresun dolmuş fiyatları zamlandı

Akaryakıt fiyatlarına son günlerde gelen zamlar sonrası Bulancak-Giresun Dolmuş taşıma fiyatları da zam gördü.
Uzun bir süredir dolmuş taşıma fiyatlarına zam yapmayan Bulancak-Giresun dolmuş  taşıyıcıları kooperatifi yönetim kurulu dün itibarıyla dolmuş taşıma fiyatlarını arttırmak zorunda kaldı. Bu karara göre Bulancak-Giresun  hattında yolcu taşıma fiyatı 2.50 liradan 3.00 liraya çıktı. Öğrenci de aynı güzergahta 1.75 liradan 2.25 liraya çıkartıldı.
Akaryakıt fiyatlarına son günlerde gelen zamlar sonrası Bulancak-Giresun Dolmuş taşıma fiyatları da zam gördü.
Uzun bir süredir dolmuş taşıma fiyatlarına zam yapmayan Bulancak-Giresun dolmuş  taşıyıcıları kooperatifi yönetim kurulu dün itibarıyla dolmuş taşıma fiyatlarını arttırmak zorunda kaldı.
Bu karara göre Bulancak-Giresun  hattında yolcu taşıma fiyatı 2.50 liradan 3.00 liraya çıktı. Öğrenci de aynı güzergahta 1.75 liradan 2.25 liraya çıkartıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.