Bulancaklı gençler,konserde coştu

GÜNDEM 06.03.2019 - 17:36, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4469+ kez okundu.
 

Bulancaklı gençler,konserde coştu

Bulancak Belediyesi tarafından, 5 Mart Salı günü akşamı düzenlenen Gençlik konserine katılım yoğundu.
Karadeniz müziğinin yeni dönemde yükselen ve sevilen isimlerinden Ekin Uzunlar, Gençliğin fenomen isimlerinden Ağit’in sahne alarak Bulancak gençliğini coşturduğu konserde yerel sanatçılar; Aslıhan Mersinlioğlu, Songül Yılmaz ve Yahya Altun’da söyledikleri türkü ve şarkılarıyla Bulancak gençliğine müzik ziyafeti çektiler. Bulancak Gazi Ortaokulu karşısındaki otopark alanında düzenlenen konsere ilk saatlerden itibaren akın akın gelen gençler, ilerleyen saatlerde konser alanını tıklım tıklım doldurdular. Konserin her anı gençlerin coşkusu ve heyecanıyla, hareketli ve renkli geçti.   Başkan Yakar gençlere teşekkür etti   Konser alanını ziyaret ederek sanatçıları kutlayan ve çiçek takdim eden Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, ‘Bulancak'ta gerçekleştirdiğimiz konserimize gençlerimiz ve hemşerimiz katıldı. Bir kez daha şahit olduk ki Bulancak gençliği bu konserleri çoktan hak etmiş. İnşallah yeni dönemde de ülkemizde ve bölgemizde üzücü olaylar ve yas ortamı olmadığı sürece artan sosyal ve kültürel etkinliklerle ve yılda en az iki kez bu ve benzeri organizasyonları yapmaya devam edeceğiz. Bulancak ve Bulancak gençliği bunu fazlasıyla hak ediyor ve bunu bu gece göstermiştir. Bulancak'ı eğlendiren birbirinden değerli ve gelecek vadeden yerel sanatçılarımıza, son dönemin yükselen isimleri Yahya Altun, Agit ve Ekin Uzunlar'a coşku dolu ve heyecanla geçen bu gece için Bulancak adına, Bulancak gençliği adına teşekkür ederim. Bu akşam gördüm ve emin oldum ki; bu ilçeyi bu gençlikle birlikte çok daha güzel yarınlara birlikte taşıyacağız. Konserimize katılan herkese teşekkür eder, iyi eğlenceler dilerim’ diye konuştu.  
Bulancak Belediyesi tarafından, 5 Mart Salı günü akşamı düzenlenen Gençlik konserine katılım yoğundu.

Karadeniz müziğinin yeni dönemde yükselen ve sevilen isimlerinden Ekin Uzunlar, Gençliğin fenomen isimlerinden Ağit’in sahne alarak Bulancak gençliğini coşturduğu konserde yerel sanatçılar; Aslıhan Mersinlioğlu, Songül Yılmaz ve Yahya Altun’da söyledikleri türkü ve şarkılarıyla Bulancak gençliğine müzik ziyafeti çektiler.

Bulancak Gazi Ortaokulu karşısındaki otopark alanında düzenlenen konsere ilk saatlerden itibaren akın akın gelen gençler, ilerleyen saatlerde konser alanını tıklım tıklım doldurdular. Konserin her anı gençlerin coşkusu ve heyecanıyla, hareketli ve renkli geçti.

 

Başkan Yakar gençlere teşekkür etti

 

Konser alanını ziyaret ederek sanatçıları kutlayan ve çiçek takdim eden Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, ‘Bulancak'ta gerçekleştirdiğimiz konserimize gençlerimiz ve hemşerimiz katıldı. Bir kez daha şahit olduk ki Bulancak gençliği bu konserleri çoktan hak etmiş. İnşallah yeni dönemde de ülkemizde ve bölgemizde üzücü olaylar ve yas ortamı olmadığı sürece artan sosyal ve kültürel etkinliklerle ve yılda en az iki kez bu ve benzeri organizasyonları yapmaya devam edeceğiz. Bulancak ve Bulancak gençliği bunu fazlasıyla hak ediyor ve bunu bu gece göstermiştir. Bulancak'ı eğlendiren birbirinden değerli ve gelecek vadeden yerel sanatçılarımıza, son dönemin yükselen isimleri Yahya Altun, Agit ve Ekin Uzunlar'a coşku dolu ve heyecanla geçen bu gece için Bulancak adına, Bulancak gençliği adına teşekkür ederim. Bu akşam gördüm ve emin oldum ki; bu ilçeyi bu gençlikle birlikte çok daha güzel yarınlara birlikte taşıyacağız. Konserimize katılan herkese teşekkür eder, iyi eğlenceler dilerim’ diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.