Bulancaklı'lar Kaymakam Hüseyin Kulözü'nü ziyaret etti

GÜNDEM 05.02.2018 - 17:55, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3975+ kez okundu.
 

Bulancaklı'lar Kaymakam Hüseyin Kulözü'nü ziyaret etti

Yıllar önce Bulancak'ta kaymakamlık yapan ve şu an İzmir Güzelbahçe ilçesi Kaymakamı olan Hüseyin Kulözü'nü Bulancaklı'lar makamında ziyaret etti.
Geçen hafta içinde Güzelbahçe'ye giden Bulancaklı Aydın Karataş, Şemsettin mahallesi muhtarı İbrahim Elmas, Ali Elikara Kaymakam Hüseyin Kulözü ile bir süre sohbet edip, Bulancak ile ilgili gündem konularını değerlendirdiler.  Bulancak'taki tanıdıklarına selamlarını ileten Kaymakam Kulözü, "Bu ziyaretten son derece mutlu oldum. Bulancaklı arkadaşlarım beni unutmamışlar. Burada bir araya gelmek çok güzel oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bulancak'a selam ve saygılarımı yolluyorum" diyerek memnuniyetini ifade etti.
Yıllar önce Bulancak'ta kaymakamlık yapan ve şu an İzmir Güzelbahçe ilçesi Kaymakamı olan Hüseyin Kulözü'nü Bulancaklı'lar makamında ziyaret etti.

Geçen hafta içinde Güzelbahçe'ye giden Bulancaklı Aydın Karataş, Şemsettin mahallesi muhtarı İbrahim Elmas, Ali Elikara Kaymakam Hüseyin Kulözü ile bir süre sohbet edip, Bulancak ile ilgili gündem konularını değerlendirdiler. 

Bulancak'taki tanıdıklarına selamlarını ileten Kaymakam Kulözü, "Bu ziyaretten son derece mutlu oldum. Bulancaklı arkadaşlarım beni unutmamışlar. Burada bir araya gelmek çok güzel oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bulancak'a selam ve saygılarımı yolluyorum" diyerek memnuniyetini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.