Bulancaklı Tomak’ı Türk hekimler tümörden kurtardı

GÜNDEM 27.01.2020 - 17:21, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2519+ kez okundu.
 

Bulancaklı Tomak’ı Türk hekimler tümörden kurtardı

Bulancaklı hemşerimiz Erkan Tomak’ın eşi Sencan Tomak dünya literatüründe yer almayan bir tümörden Türk hekimler sayesinde kurtuldu.
2011 yılında ikiz çocuklarının doğduğunu ve eşi Sencan Tomak’ın doğum sonrası boynunda bir şişlik yaşadığını ifade eden Erkan Tomak, doğumdan sonra kontrollere devam ettiklerini ve son olarak kendilerine böyle bir tanı konulduğunu belirtti. Bu tanı sonrası Çapa’da görev yapan Prof. Onur Göksel'e ulaştıklarını kaydeden Erkan Tomak, eşinin kalbinden başlayıp boyun bölgesine kadar şah damarında bir tümör oluştuğunu ve tanı sonrası takibe alındıklarını ifade etti. Eşinin su içemeyecek kadar ağırlaştığını aktaran Tomak, “Doktorumuz Prof. Dr. Onur Göksel, tümörün fotoğrafını çekerek, Avrupa Damar Cerrahisi Derneği Başkanı Prof. Ross Naylor'a gönderdiğini söyledi. Prof. Naylor ise dünya literatüründe böyle bir tümör olmadığını ifade etmiş. Bu durum sonrası eşim 23 Ocak'ta ameliyata alındı. Operasyon gayet başarılı geçti ve eşimin şah damarını saran tümör tamamen temizlendi. Ameliyatımızı yapan Prof. Dr. Onur Göksel’e, Çapa çalışanlarına ve bizlerden yakın ilgilerini esirgemeyen tüm herkese, ayrıca bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan tüm eş, dost ve akrabalarımıza da teşekkür ederiz” dedi.  
Bulancaklı hemşerimiz Erkan Tomak’ın eşi Sencan Tomak dünya literatüründe yer almayan bir tümörden Türk hekimler sayesinde kurtuldu.

2011 yılında ikiz çocuklarının doğduğunu ve eşi Sencan Tomak’ın doğum sonrası boynunda bir şişlik yaşadığını ifade eden Erkan Tomak, doğumdan sonra kontrollere devam ettiklerini ve son olarak kendilerine böyle bir tanı konulduğunu belirtti.

Bu tanı sonrası Çapa’da görev yapan Prof. Onur Göksel'e ulaştıklarını kaydeden Erkan Tomak, eşinin kalbinden başlayıp boyun bölgesine kadar şah damarında bir tümör oluştuğunu ve tanı sonrası takibe alındıklarını ifade etti.

Eşinin su içemeyecek kadar ağırlaştığını aktaran Tomak, “Doktorumuz Prof. Dr. Onur Göksel, tümörün fotoğrafını çekerek, Avrupa Damar Cerrahisi Derneği Başkanı Prof. Ross Naylor'a gönderdiğini söyledi. Prof. Naylor ise dünya literatüründe böyle bir tümör olmadığını ifade etmiş. Bu durum sonrası eşim 23 Ocak'ta ameliyata alındı. Operasyon gayet başarılı geçti ve eşimin şah damarını saran tümör tamamen temizlendi. Ameliyatımızı yapan Prof. Dr. Onur Göksel’e, Çapa çalışanlarına ve bizlerden yakın ilgilerini esirgemeyen tüm herkese, ayrıca bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan tüm eş, dost ve akrabalarımıza da teşekkür ederiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.