Bulancaklı yazar Rahim Arslan’a sevgi seli

GÜNDEM 12.11.2018 - 17:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3139+ kez okundu.
 

Bulancaklı yazar Rahim Arslan’a sevgi seli

Bulancak’tan Emekli öğretmen İbrahim Arslan’ın kardeşi yazar Rahim Arslan’a 37. Uluslararası İstanbul Tüyap Kitap Fuarı’nda kitapseverler büyük ilgi gösterdi.
Yazar Rahim Arslan, ilk kez yazdığı ‘Yola Çıkmayana Her Yer Uzaktır’ kitabını imzaladı, okurlarıyla fotoğraf çektirdi. Beylikdüzündeki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde geçtiğimiz Cumartesi günü kapılarını açan 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'na yazar Rahim Arslan damga vurdu. 10 Kasım Cumartesi günü yazar Arslan fuarda kitapseverlerle buluştu. Arslan’ın imza günü için okurlar standı önünde kuyruklar oluşturdu. Tek tek kitaplarını imzaladı ve hatıra fotoğrafı çektirdi. 17 Kasım Cumartesi Günüde kitap fuarında kitabını imzalayacağını söyleyen Rahim Arslan, “Kitapseverlerle buluşmak ne güzel. Yazdığım kitapta onlara faydam olursa ne mutlu bana” dedi.      
Bulancak’tan Emekli öğretmen İbrahim Arslan’ın kardeşi yazar Rahim Arslan’a 37. Uluslararası İstanbul Tüyap Kitap Fuarı’nda kitapseverler büyük ilgi gösterdi.

Yazar Rahim Arslan, ilk kez yazdığı ‘Yola Çıkmayana Her Yer Uzaktır’ kitabını imzaladı, okurlarıyla fotoğraf çektirdi.

Beylikdüzündeki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde geçtiğimiz Cumartesi günü kapılarını açan 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'na yazar Rahim Arslan damga vurdu. 10 Kasım Cumartesi günü yazar Arslan fuarda kitapseverlerle buluştu. Arslan’ın imza günü için okurlar standı önünde kuyruklar oluşturdu. Tek tek kitaplarını imzaladı ve hatıra fotoğrafı çektirdi. 17 Kasım Cumartesi Günüde kitap fuarında kitabını imzalayacağını söyleyen Rahim Arslan, “Kitapseverlerle buluşmak ne güzel. Yazdığım kitapta onlara faydam olursa ne mutlu bana” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.