Bulancaklı Yılmaz, trafik kazasında vefat etti

VEFAT 24.07.2019 - 17:46, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2878+ kez okundu.
 

Bulancaklı Yılmaz, trafik kazasında vefat etti

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde müzisyenlik yapan Bulancaklı Gökhan Yılmaz, 24 Temmuz Çarşamba günü kullandığı otomobilin 40 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu yaşamını yitirdi.
Çarşamba sabahı meydana gelen kazanın Çanakkale’ye bağlı Küçükkuyu Beldesi Arıklı Köyünde meydana geldiği öğrenildi. Ayvacık’a bağlı Assos Antik Kenti’nde tatilini geçirdiği ve burada gençlere müzik dersi verdiği kaydedilen Müzisyen Gökhan Yılmaz yönetimindeki 17 PJ 567 plakalı otomobilin kontrolünü kaybederek, 40 metrelik uçuruma yuvarlandığı ve köylülerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekiplerin sevk edildiği belirtildi. Yılmaz’ın sağlık ekiplerini yaptığı müdahaleye karşı kurtarılamadığı öğrenilirken, jandarmanın kaza yerindeki incelemesinin ardından Yılmaz'ın cansız bedeni Ayvacık Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Bulancak HEM emeklisi Fatma Yılmaz ve Ahmet Yılmaz’ın oğlu, Bulancak’ın sevilen müzisyenlerinden Onur Yılmaz’ın ve Songül Yılmaz’ın ağabeyleri olan Gökhan Yılmaz’a, Yıldız Haber Gazetesi olarak Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.  
Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde müzisyenlik yapan Bulancaklı Gökhan Yılmaz, 24 Temmuz Çarşamba günü kullandığı otomobilin 40 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu yaşamını yitirdi.

Çarşamba sabahı meydana gelen kazanın Çanakkale’ye bağlı Küçükkuyu Beldesi Arıklı Köyünde meydana geldiği öğrenildi. Ayvacık’a bağlı Assos Antik Kenti’nde tatilini geçirdiği ve burada gençlere müzik dersi verdiği kaydedilen Müzisyen Gökhan Yılmaz yönetimindeki 17 PJ 567 plakalı otomobilin kontrolünü kaybederek, 40 metrelik uçuruma yuvarlandığı ve köylülerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekiplerin sevk edildiği belirtildi. Yılmaz’ın sağlık ekiplerini yaptığı müdahaleye karşı kurtarılamadığı öğrenilirken, jandarmanın kaza yerindeki incelemesinin ardından Yılmaz'ın cansız bedeni Ayvacık Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Bulancak HEM emeklisi Fatma Yılmaz ve Ahmet Yılmaz’ın oğlu, Bulancak’ın sevilen müzisyenlerinden Onur Yılmaz’ın ve Songül Yılmaz’ın ağabeyleri olan Gökhan Yılmaz’a, Yıldız Haber Gazetesi olarak Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.