Bulancakspor’a talip var

SPOR 09.08.2018 - 17:08, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3051+ kez okundu.
 

Bulancakspor’a talip var

Divana kalan 1926 Bulancakspor’a Fransa’da yaşayan Bulancaklı hemşerimiz Erol Beyaz Talip oldu.
Aslen Bulancaklı olan ve iş Hayatını Fransa’da sürdüren Erol Beyaz, bugün beraberinde Divan Başkanı Mustafa Taranoğlu, Kulüp eski Başkan Yardımcısı Ayhan Özman ve Erkan Başkıran’la birlikte Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ile Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü’yü ziyaret ederek kulübe talip olduğunu söyledi. Başkan Yakar’dan gerekli desteği aldığını kaydeden Beyaz, Kaymakam Üncü’den de gereken desteği aldığını belirterek kısa bir süre içinde yeni yönetimi açıklayacağını duyurdu.
Divana kalan 1926 Bulancakspor’a Fransa’da yaşayan Bulancaklı hemşerimiz Erol Beyaz Talip oldu.

Aslen Bulancaklı olan ve iş Hayatını Fransa’da sürdüren Erol Beyaz, bugün beraberinde Divan Başkanı Mustafa Taranoğlu, Kulüp eski Başkan Yardımcısı Ayhan Özman ve Erkan Başkıran’la birlikte Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ile Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü’yü ziyaret ederek kulübe talip olduğunu söyledi.

Başkan Yakar’dan gerekli desteği aldığını kaydeden Beyaz, Kaymakam Üncü’den de gereken desteği aldığını belirterek kısa bir süre içinde yeni yönetimi açıklayacağını duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.