Bulancakspor'da yönetim şekillendi

SPOR 11.09.2017 - 14:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3261+ kez okundu.
 

Bulancakspor'da yönetim şekillendi

2017-2018 sezonu öncesi yönetim kurmakta sıkıntı çeken 1926 Bulancakspor'da Erhan Yılmaz’ın tekrar yönetim için yola çıkması ile birlikte yeni yönetim kurulu oluşmaya başlamıştı.
1 aylık bir çalışmadan sonra Erhan Yılmaz’ın başkanlığında belirlenen yeni yönetim kurulu üyeleri geçen Perşembe günü 1926 Bulancak spor tesislerinde yapılan toplantı ile görev bölümü de yaparak lige hazır hale gelindi. Yapılan toplantı da Basın Sözcülüğüne getirilen Mustafa Taranoğlu, yeni yönetim kurulunun şu üyelerden oluştuğunu söyledi; "Başkan Erhan Yılmaz, Başkan vekili Zekariya Koç, asbaşkanlıklara Murat Önal, Şevki Baydere, Uğur Bekçi, Hüdai Türüdüoğlu,  Serdar Karahüseyin,  Erdem Çulfaz, 2. Başkan Adem Çolak,  Stadyum sorumlusu Çetin Henden, Hukuki işler sorumlusu İsa Gündoğdu, Sportif direktör Murat Yılmaz, Sosyal işler sorumlusu Ali Artul, Alt yapı sorumlusu Erkan Kırbaş, Tesis sorumlusu Beytullah Demirel, Federasyon temsilcisi Ertan Özgen, Basın sözcüsü Mustafa Taranoğlu, Futbol şube sorumlusu ve Genel kaptan Sinan Akçay, Mali işler sorumlusu Ayhan Özman, Kulüp Doktoru İdris Kasap, Kulüp müdürü ve Akreditasyon sorumlusu Ahmet Kıraç. Onursal Başkanlar ise Ali Fatoğlu ve Tahsin Peker"
2017-2018 sezonu öncesi yönetim kurmakta sıkıntı çeken 1926 Bulancakspor'da Erhan Yılmaz’ın tekrar yönetim için yola çıkması ile birlikte yeni yönetim kurulu oluşmaya başlamıştı.

1 aylık bir çalışmadan sonra Erhan Yılmaz’ın başkanlığında belirlenen yeni yönetim kurulu üyeleri geçen Perşembe günü 1926 Bulancak spor tesislerinde yapılan toplantı ile görev bölümü de yaparak lige hazır hale gelindi.

Yapılan toplantı da Basın Sözcülüğüne getirilen Mustafa Taranoğlu, yeni yönetim kurulunun şu üyelerden oluştuğunu söyledi; "Başkan Erhan Yılmaz, Başkan vekili Zekariya Koç, asbaşkanlıklara Murat Önal, Şevki Baydere, Uğur Bekçi, Hüdai Türüdüoğlu,  Serdar Karahüseyin,  Erdem Çulfaz, 2. Başkan Adem Çolak,  Stadyum sorumlusu Çetin Henden, Hukuki işler sorumlusu İsa Gündoğdu, Sportif direktör Murat Yılmaz, Sosyal işler sorumlusu Ali Artul, Alt yapı sorumlusu Erkan Kırbaş, Tesis sorumlusu Beytullah Demirel, Federasyon temsilcisi Ertan Özgen, Basın sözcüsü Mustafa Taranoğlu, Futbol şube sorumlusu ve Genel kaptan Sinan Akçay, Mali işler sorumlusu Ayhan Özman, Kulüp Doktoru İdris Kasap, Kulüp müdürü ve Akreditasyon sorumlusu Ahmet Kıraç. Onursal Başkanlar ise Ali Fatoğlu ve Tahsin Peker"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.