BULANCAKSPOR’U DÜŞÜRÜYORLAR MI? (Özel haber)

SPOR 16.03.2020 - 17:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3337+ kez okundu.
 

BULANCAKSPOR’U DÜŞÜRÜYORLAR MI? (Özel haber)

21 Ağustos 2019 tarihinde gazetemizde çıkan ‘Giresun’da pilot takım uygulaması için imza atıldı’ haberinin üzerinden geçen 7 aylık sürecin sonunda gelinen noktada Bulancakspor’un Bölgesel Amatör Ligden düşürülerek isminin kayıplara karışması mı hedefleniyor.
O dönem kulübün başkanlığını yapan Dursun Karahasan ile Giresunspor Kulüp Başkanı Sacit Ali Eren başkanlığında, Gençlik Spor İl Müdürü Hasan Bulut ve Spor Şube Müdürü Halil Demirel’in de katılımıyla, Gençlik Geliştirme Projesi kapsamında Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele eden 1926 Bulancakspor, Giresunspor ile pilot takım anlaşması imzalanmıştı. Aradan geçen onca zamana rağmen Bulancakspor’a sahip çıkılmadığı ve tamamen sahipsiz bırakılarak düşürülmeye çalışıldığı görülürken, bu yapılan anlaşmanın içinde başka hesapların olduğu ifade edildi. Geçtiğimiz yıl 1926 Bulancakspor, maddi sıkıntılar nedeniyle Iğderespor deplasmanına götürülmemişti. Deplasmana gidemeyen Bulancakspor’a geçtiğimiz sezon sahip çıkılmamışken, Ağustos ayında anlamsız bir şekilde sahip çıkılırmış gibi görünmek ve Giresunspor’un pilot takımı yapmak kafaları karıştırmıştı. Son haftalarda ligin bitmesine az bir süre kala grubunda en çok gol yiyen takım ünvanına sahip olan ve bir zamanların 2. Lig Takımı olan Bulancakspor’un en son çıktığı maçta ise lig sonuncu Altınordu Belediyespor’a 1-0 yenilmesi de taraftarları üzdü. Gerçekleştirilmek istenen hedefin Bulancakspor’un alt lige düşürülmesi olduğu ortaya çıkarken, Bulancakspor’a ömrünü vermiş birçok sporcu bu gidişatın 60 bin nüfuslu Bulancak’a yakışmadığını ifade ederek, Bulancaklı olan bir Gençlik ve Spor İl Müdürünün memleketine yaptığı bu hareketin hiçbir zaman akıllardan çıkmayacağı belirttiler.  
21 Ağustos 2019 tarihinde gazetemizde çıkan ‘Giresun’da pilot takım uygulaması için imza atıldı’ haberinin üzerinden geçen 7 aylık sürecin sonunda gelinen noktada Bulancakspor’un Bölgesel Amatör Ligden düşürülerek isminin kayıplara karışması mı hedefleniyor.

O dönem kulübün başkanlığını yapan Dursun Karahasan ile Giresunspor Kulüp Başkanı Sacit Ali Eren başkanlığında, Gençlik Spor İl Müdürü Hasan Bulut ve Spor Şube Müdürü Halil Demirel’in de katılımıyla, Gençlik Geliştirme Projesi kapsamında Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele eden 1926 Bulancakspor, Giresunspor ile pilot takım anlaşması imzalanmıştı.

Aradan geçen onca zamana rağmen Bulancakspor’a sahip çıkılmadığı ve tamamen sahipsiz bırakılarak düşürülmeye çalışıldığı görülürken, bu yapılan anlaşmanın içinde başka hesapların olduğu ifade edildi.

Geçtiğimiz yıl 1926 Bulancakspor, maddi sıkıntılar nedeniyle Iğderespor deplasmanına götürülmemişti. Deplasmana gidemeyen Bulancakspor’a geçtiğimiz sezon sahip çıkılmamışken, Ağustos ayında anlamsız bir şekilde sahip çıkılırmış gibi görünmek ve Giresunspor’un pilot takımı yapmak kafaları karıştırmıştı.

Son haftalarda ligin bitmesine az bir süre kala grubunda en çok gol yiyen takım ünvanına sahip olan ve bir zamanların 2. Lig Takımı olan Bulancakspor’un en son çıktığı maçta ise lig sonuncu Altınordu Belediyespor’a 1-0 yenilmesi de taraftarları üzdü.

Gerçekleştirilmek istenen hedefin Bulancakspor’un alt lige düşürülmesi olduğu ortaya çıkarken, Bulancakspor’a ömrünü vermiş birçok sporcu bu gidişatın 60 bin nüfuslu Bulancak’a yakışmadığını ifade ederek, Bulancaklı olan bir Gençlik ve Spor İl Müdürünün memleketine yaptığı bu hareketin hiçbir zaman akıllardan çıkmayacağı belirttiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.