BULASKİ yeni binasına bugün taşınacak

GÜNDEM 06.10.2018 - 17:47, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3895+ kez okundu.
 

BULASKİ yeni binasına bugün taşınacak

Bulancak Belediyesi Bulancak Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü(BULASKİ) yeni hizmet binasına bugün(8 Ekim Pazartesi)taşınacak.
BULASKİ olarak Bulancak Belediyesi Başkanlık binasında hizmet veren müdürlük hizmet birimi İncüvez deresi köprübaşı mevkiindeki (eski İmam Hatip Ortaokulunun olduğu) kendi binasına taşınacak. Bugün tamamlanacak olan taşınma işlemi ile birlikte müdürlük ve teknik servis, idari servis hizmete başlayacak. Ekim ayı sonu itibarıyla de abone kayıt ve vezne birimleri de burada hizmet vermeye başlayacak.
Bulancak Belediyesi Bulancak Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü(BULASKİ) yeni hizmet binasına bugün(8 Ekim Pazartesi)taşınacak.

BULASKİ olarak Bulancak Belediyesi Başkanlık binasında hizmet veren müdürlük hizmet birimi İncüvez deresi köprübaşı mevkiindeki (eski İmam Hatip Ortaokulunun olduğu) kendi binasına taşınacak.

Bugün tamamlanacak olan taşınma işlemi ile birlikte müdürlük ve teknik servis, idari servis hizmete başlayacak. Ekim ayı sonu itibarıyla de abone kayıt ve vezne birimleri de burada hizmet vermeye başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.