BULGENDER’den anlamlı ve etkili proje

GÜNDEM 12.11.2018 - 17:38, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2959+ kez okundu.
 

BULGENDER’den anlamlı ve etkili proje

Bulancak Gençlik Platformu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Bayrak önderliğinde hayvan sevgisi kazandırılması adına ilçede düzenlenen etkinlikte hayvanları koruma adına çevreye yem bırakıldı.
Dernek tarafından düzenlenen etkinlikte hayvanları gören üyeler, heyecanlı anlar yaşadı. Başkan Süleyman Bayrak, “Halkımıza ve çocuklarımıza  hayvan sevgisi bilincini aşılamak ve farkındalık oluşturmak farkındalık oluşturmak için sahipsiz hayvanların aç kalmasını önlemek amacıyla buna benzer faaliyetlerde bulunuyoruz. Alınan mama ve yemleri sahil bölgesinde ve ilçenin belirli noktalarına birlikte bıraktık. Arkadaşların bu etkinlikte hayvanlara dokunmalarındaki heyecanlarına, mutluluklarına şahit olduk” dedi. Etkinliği her yıl düzenleyeceklerini belirten Başkan Bayrak, “Çocuklarımıza, minik dostlarımızla birlikte yaşama alışkanlığı ile hayvan ve doğa sevgisi kazandırmalıyız. Hayvanların doğanın dengesinin korunmasında, besin zincirinin oluşumunda olmazsa olmaz rolleri bulunmaktadır. Bu tür sosyal sorumluk projeleri çok büyük önem taşıyor” diye konuştu.    
Bulancak Gençlik Platformu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Bayrak önderliğinde hayvan sevgisi kazandırılması adına ilçede düzenlenen etkinlikte hayvanları koruma adına çevreye yem bırakıldı.

Dernek tarafından düzenlenen etkinlikte hayvanları gören üyeler, heyecanlı anlar yaşadı.

Başkan Süleyman Bayrak, “Halkımıza ve çocuklarımıza  hayvan sevgisi bilincini aşılamak ve farkındalık oluşturmak farkındalık oluşturmak için sahipsiz hayvanların aç kalmasını önlemek amacıyla buna benzer faaliyetlerde bulunuyoruz. Alınan mama ve yemleri sahil bölgesinde ve ilçenin belirli noktalarına birlikte bıraktık. Arkadaşların bu etkinlikte hayvanlara dokunmalarındaki heyecanlarına, mutluluklarına şahit olduk” dedi.
Etkinliği her yıl düzenleyeceklerini belirten Başkan Bayrak, “Çocuklarımıza, minik dostlarımızla birlikte yaşama alışkanlığı ile hayvan ve doğa sevgisi kazandırmalıyız. Hayvanların doğanın dengesinin korunmasında, besin zincirinin oluşumunda olmazsa olmaz rolleri bulunmaktadır. Bu tür sosyal sorumluk projeleri çok büyük önem taşıyor” diye konuştu.


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.