Bulgender meydanda kitap okudu

GÜNDEM 25.03.2019 - 17:33, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2872+ kez okundu.
 

Bulgender meydanda kitap okudu

Bulancak Gençlik Derneği Dernek Sekreteri Emel Akçay’ın önerisi ile Kitap Okuma Etkinliği kapsamında, Bulancak Meydanı’nda bir buçuk saat ayrı ayrı banklarda kitap okudular.
Bulgender Başkanı Süleyman Bayrak ile çok sayıda çok sayıda üyesinin katıldığı etkinlikte, farkındalık oluşturuldu. Özellikle insan sirkülasyonunun fazla olduğu Bulancak Meydanı’nda kitap okuma ile ilgili vatandaşlara örnek olmak ve farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirmeyi uygun bulduklarını Bulgender Sekreteri Emel Akçay,  “Türkiye’de kitap okuma oranının düşük olduğunu biliyoruz.  Otobüste, meydanda, parkta her yerde ve her zaman kitap okunabileceğini vurgulamak amacıyla, burada vatandaşların arasında bir saat kitap okuyarak örnek olmak istedik” dedi. Daha sonra Dernek üyeleri Pazartesi günü toplu halde gidip Kütüphaneye üye olma kararı aldılar.  
Bulancak Gençlik Derneği Dernek Sekreteri Emel Akçay’ın önerisi ile Kitap Okuma Etkinliği kapsamında, Bulancak Meydanı’nda bir buçuk saat ayrı ayrı banklarda kitap okudular.

Bulgender Başkanı Süleyman Bayrak ile çok sayıda çok sayıda üyesinin katıldığı etkinlikte, farkındalık oluşturuldu.

Özellikle insan sirkülasyonunun fazla olduğu Bulancak Meydanı’nda kitap okuma ile ilgili vatandaşlara örnek olmak ve farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirmeyi uygun bulduklarını Bulgender Sekreteri Emel Akçay,  “Türkiye’de kitap okuma oranının düşük olduğunu biliyoruz.  Otobüste, meydanda, parkta her yerde ve her zaman kitap okunabileceğini vurgulamak amacıyla, burada vatandaşların arasında bir saat kitap okuyarak örnek olmak istedik” dedi. Daha sonra Dernek üyeleri Pazartesi günü toplu halde gidip Kütüphaneye üye olma kararı aldılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.