Bunlara ne desek boş!

YAŞAM 16.10.2017 - 15:13, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3410+ kez okundu.
 

Bunlara ne desek boş!

Son aylarda ve günlerde ülkemizde epeyce ses getiren haberlerin arasında ‘hayvanlara’ yapılan davranışlar çokça öne çıkmakta.
Hemen hemen her gün gazete, tv, sosyal medya da bu konu ile ilgili çok sayıda haber yer almaktadır.  Hayvanlara yapılan davranışlar ve eziyetler ile bu hayvanların telef edilmesi toplumda infiale sebep oluyor yer yer. Bu konu da bir ilginç haber içinde gazetemize bilgi veren vatandaşların söylediği yerde birkaç fotoğraf çekerek kamuoyunun dikkatine sunmak istedik. Yer Bulancak adliyesinin olduğu binanın karşısında vatandaşın her daim dinlenmek için oturduğu parkın içinde sokak hayvanlarının su ihtiyacını karşılamak üzere Bulancak Belediyesinin ağaçların yanına yerleştirdiği su kapları var. Bulancak Belediyesi hoş bir iş yaparak burada gezen veya burayı kendine mesken edinmiş kedi, köpek, kuş gibi hayvanlar için su içme yeri olarak iki adet su kabı bırakmış. “İyi güzel de; ne var bunda” diyenler olacaktır. “Biz içmeye su bulamıyoruz, varsın hayvanlarda su içmesin” kafasında olanlarda ellerinde ne varsa bu kapların içine bir güzel boca etmeyi bir marifet saymış ve her iki su kabının içine sigara paketi de dahil olmak üzere yediği çikolata ambalajı ve de olanca kağıt parçasını içilecek suyun içine atarak Bulancak Belediyesi’nden birer madalya ile plaket almaya hak kazanmışlardır. Evet bunlara ne desek boş kalacağı için, “Allah akıl fikir versin ve de tez elden bir hayvan sahibi olsunlar” diyoruz başka söze hacet yok.        
Son aylarda ve günlerde ülkemizde epeyce ses getiren haberlerin arasında ‘hayvanlara’ yapılan davranışlar çokça öne çıkmakta.

Hemen hemen her gün gazete, tv, sosyal medya da bu konu ile ilgili çok sayıda haber yer almaktadır.  Hayvanlara yapılan davranışlar ve eziyetler ile bu hayvanların telef edilmesi toplumda infiale sebep oluyor yer yer.

Bu konu da bir ilginç haber içinde gazetemize bilgi veren vatandaşların söylediği yerde birkaç fotoğraf çekerek kamuoyunun dikkatine sunmak istedik. Yer Bulancak adliyesinin olduğu binanın karşısında vatandaşın her daim dinlenmek için oturduğu parkın içinde sokak hayvanlarının su ihtiyacını karşılamak üzere Bulancak Belediyesinin ağaçların yanına yerleştirdiği su kapları var. Bulancak Belediyesi hoş bir iş yaparak burada gezen veya burayı kendine mesken edinmiş kedi, köpek, kuş gibi hayvanlar için su içme yeri olarak iki adet su kabı bırakmış. “İyi güzel de; ne var bunda” diyenler olacaktır. “Biz içmeye su bulamıyoruz, varsın hayvanlarda su içmesin” kafasında olanlarda ellerinde ne varsa bu kapların içine bir güzel boca etmeyi bir marifet saymış ve her iki su kabının içine sigara paketi de dahil olmak üzere yediği çikolata ambalajı ve de olanca kağıt parçasını içilecek suyun içine atarak Bulancak Belediyesi’nden birer madalya ile plaket almaya hak kazanmışlardır. Evet bunlara ne desek boş kalacağı için, “Allah akıl fikir versin ve de tez elden bir hayvan sahibi olsunlar” diyoruz başka söze hacet yok.        

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.