‘Bütün gücümüzle çalışıyoruz’

GÜNDEM 22.01.2019 - 18:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3797+ kez okundu.
 

‘Bütün gücümüzle çalışıyoruz’

AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, S.S. 10 No’lu Yeşilbaş Dolmuş Durağı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti.
Son derece samimi bir ortamda sanayi dolmuş durağında çalışan dolmuşçularca sohbet eden Şenlikoğlu, şoför esnafının talep ve önerileri dinledi. Şoför esnafının içinde bulunduğu durumu ve sıkıntılarını yakından bildiğini ve bu sorunları çözmek için önemli projeleri olduğunu ifade eden Şenlikoğlu, “Ben sizlerin içinden gelen birisiyim. Sizlerin sıkıntılarınızı biliyorum ve bu sıkıntıları çözmek için bütün gücümüzle çalışıyoruz” dedi. Dolmuş şoförlerinin kamu hizmeti yaptığını ve şehri en iyi tanıyanlar olduğunu ifade eden Şenlikoğlu, “Sizler halkla her gün bir aradasınız. İnsanların en büyük ihtiyacı olan ulaşım ihtiyacını karşılıyorsunuz. Biz de sizlerin işlerinizde daha huzurlu olmanız için elimizden geleni yapacağız. Sizlerin daha rahat çalışması için yeni düzenlemeler planlayacağız. Sizlerin çalışma koşullarınızı kolaylaştırmak için gece gündüz demeden hep birlikte çalışacağız” dedi. Giresun’un artık gelişmesi gerektiğine dikkat çeken Şenlikoğlu, “Önümüzde yerel seçimler var. Partimiz ve hemşehrilerimiz bize güvendi. Biz de bu güveni boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışıyoruz. Hiç kimseyi ayırt etmeden, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor, herkesle kucaklaşıyoruz. Giresun’u, Giresunlu sevdasıyla yeniden inşa edeceğiz. Bizim işimiz boş vaat vermek değil, vatandaşımızın hizmetkârı olmak. Laf üretmekle değil, hizmetlerimizle konuşulmak istiyoruz. Giresun’umuzun ortak sorunlarını çözmek için çalışıyoruz. Halkımızı oyalamak için değil, gerçek projeleri uygulamak için geliyoruz” ifadelerini kullandı.    
AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, S.S. 10 No’lu Yeşilbaş Dolmuş Durağı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti.

Son derece samimi bir ortamda sanayi dolmuş durağında çalışan dolmuşçularca sohbet eden Şenlikoğlu, şoför esnafının talep ve önerileri dinledi. Şoför esnafının içinde bulunduğu durumu ve sıkıntılarını yakından bildiğini ve bu sorunları çözmek için önemli projeleri olduğunu ifade eden Şenlikoğlu, “Ben sizlerin içinden gelen birisiyim. Sizlerin sıkıntılarınızı biliyorum ve bu sıkıntıları çözmek için bütün gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Dolmuş şoförlerinin kamu hizmeti yaptığını ve şehri en iyi tanıyanlar olduğunu ifade eden Şenlikoğlu, “Sizler halkla her gün bir aradasınız. İnsanların en büyük ihtiyacı olan ulaşım ihtiyacını karşılıyorsunuz. Biz de sizlerin işlerinizde daha huzurlu olmanız için elimizden geleni yapacağız. Sizlerin daha rahat çalışması için yeni düzenlemeler planlayacağız. Sizlerin çalışma koşullarınızı kolaylaştırmak için gece gündüz demeden hep birlikte çalışacağız” dedi.

Giresun’un artık gelişmesi gerektiğine dikkat çeken Şenlikoğlu, “Önümüzde yerel seçimler var. Partimiz ve hemşehrilerimiz bize güvendi. Biz de bu güveni boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışıyoruz. Hiç kimseyi ayırt etmeden, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor, herkesle kucaklaşıyoruz. Giresun’u, Giresunlu sevdasıyla yeniden inşa edeceğiz. Bizim işimiz boş vaat vermek değil, vatandaşımızın hizmetkârı olmak. Laf üretmekle değil, hizmetlerimizle konuşulmak istiyoruz. Giresun’umuzun ortak sorunlarını çözmek için çalışıyoruz. Halkımızı oyalamak için değil, gerçek projeleri uygulamak için geliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.