Büyük derbi Pazar günü

SPOR 15.03.2018 - 17:33, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2253+ kez okundu.
 

Büyük derbi Pazar günü

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta ilimizi temsil eden iki güzide temsilcimiz Görelespor ve 1926 Bulancakspor, Pazar günü Görele ilçe stadında kozlarını paylaşacaklar.
Giresun Derbisi olarak nitelendirilen BAL maçı 18 Mart  Pazar günü Görele İlçe Stadında oynanacak. İki temsilcimiz arasındaki zorlu karşılaşma saat 14’de başlayacak. BAL’da sezonun 22 haftası geride kalırken; Görelespor oynadığı 22 maç sonucu topladığı puan 21,1926 Bulancakspor’un ise 25 puanı var. Şimdi Giresun’da gözler Pazar günü Görele’de oynanacak derbiye çevrildi. Giresunspor’un da bu hafta iç saha’da  maçı olmaması nedeniyle tüm sporseverlerin büyük bir merak ve heyecanla beklediği BAL maçı, her iki temsilcimiz açısından hayati önem taşıyor. Liglerin sonuna yaklaşırken baraj maçına kalmamak için Görelespor sahasında oynayacağı maçtan 3 puan hesabı yaparken, 1926 Bulancakspor ise en azından bir puan alarak aradaki farkı korumak isteyecek. Elbette zor maç olacak ve her iki taraf da yenmek için mücadele edecek. Giresun Derbisinde centilmenliğin ön planda tutulması gerekiyor. Sonuçta kazanmanın yanında kaybetmek de var. O nedenle her iki takım taraftarlarının da birbirlerine karşı hasmane bir tutum içinde olmamaları ve fair-play çerçevesinde takımlarına destek olmaları gerekiyor. Sporda sonucun değil, centilmenliğin ön planda tutulmasını arzu ediyoruz ve her iki takım taraftarlarının da buna göre hareket etmelerini bekliyoruz. Her iki temsilcimizden ve taraftarlarından Pazar günü centilmenlik örneği vermelerini beklediğimizi belirterek, sporcularımızın taraftarlara ve tribünleri dolduracak seyircilere güzel bir futbol izletmelerini istiyoruz. Giresun Derbisi için her iki temsilcimize de başarılar diliyoruz.
Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta ilimizi temsil eden iki güzide temsilcimiz Görelespor ve 1926 Bulancakspor, Pazar günü Görele ilçe stadında kozlarını paylaşacaklar.

Giresun Derbisi olarak nitelendirilen BAL maçı 18 Mart  Pazar günü Görele İlçe Stadında oynanacak. İki temsilcimiz arasındaki zorlu karşılaşma saat 14’de başlayacak.

BAL’da sezonun 22 haftası geride kalırken; Görelespor oynadığı 22 maç sonucu topladığı puan 21,1926 Bulancakspor’un ise 25 puanı var. Şimdi Giresun’da gözler Pazar günü Görele’de oynanacak derbiye çevrildi. Giresunspor’un da bu hafta iç saha’da  maçı olmaması nedeniyle tüm sporseverlerin büyük bir merak ve heyecanla beklediği BAL maçı, her iki temsilcimiz açısından hayati önem taşıyor. Liglerin sonuna yaklaşırken baraj maçına kalmamak için Görelespor sahasında oynayacağı maçtan 3 puan hesabı yaparken, 1926 Bulancakspor ise en azından bir puan alarak aradaki farkı korumak isteyecek. Elbette zor maç olacak ve her iki taraf da yenmek için mücadele edecek. Giresun Derbisinde centilmenliğin ön planda tutulması gerekiyor. Sonuçta kazanmanın yanında kaybetmek de var. O nedenle her iki takım taraftarlarının da birbirlerine karşı hasmane bir tutum içinde olmamaları ve fair-play çerçevesinde takımlarına destek olmaları gerekiyor. Sporda sonucun değil, centilmenliğin ön planda tutulmasını arzu ediyoruz ve her iki takım taraftarlarının da buna göre hareket etmelerini bekliyoruz. Her iki temsilcimizden ve taraftarlarından Pazar günü centilmenlik örneği vermelerini beklediğimizi belirterek, sporcularımızın taraftarlara ve tribünleri dolduracak seyircilere güzel bir futbol izletmelerini istiyoruz. Giresun Derbisi için her iki temsilcimize de başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.