Büyük Önder Atatürk’ü anıyoruz

GÜNDEM 12.11.2018 - 09:19, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2566+ kez okundu.
 

Büyük Önder Atatürk’ü anıyoruz

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 80’inci yıldönümünde tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de törenlerle anıldı.
Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80’inci yıldönümü dolayısıyla düzenlenen Ulu Önder Atatürk’ü anma programı, 10 Kasım Cumartesi günü saat 08.45 de Çıtlakkale Mahallesi Hükümet Konağı önünde ki Atatürk Anıtı’na Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları tarafından çelenk konulması ile başladı. Atatürk Anıtı önündeki çelenk sunma töreninin ardından, saat 09.05 geçerken sirenlerin çalınmasıyla birlikte il genelinde iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla Hükümet Konağı önündeki program sona erdi. Tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de Ulu Önder Atatürk’ü anma programı kapsamında 10 Kasım Cumartesi günü tüm resmi ve özel kuruluşlarındaki Türk Bayrakları, saat 09.05’te sirenlerin çalmasıyla birlikte gün batımına kadar yarıya indirildi.
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 80’inci yıldönümünde tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de törenlerle anıldı.

Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80’inci yıldönümü dolayısıyla düzenlenen Ulu Önder Atatürk’ü anma programı, 10 Kasım Cumartesi günü saat 08.45 de Çıtlakkale Mahallesi Hükümet Konağı önünde ki Atatürk Anıtı’na Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları tarafından çelenk konulması ile başladı.

Atatürk Anıtı önündeki çelenk sunma töreninin ardından, saat 09.05 geçerken sirenlerin çalınmasıyla birlikte il genelinde iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla Hükümet Konağı önündeki program sona erdi.

Tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de Ulu Önder Atatürk’ü anma programı kapsamında 10 Kasım Cumartesi günü tüm resmi ve özel kuruluşlarındaki Türk Bayrakları, saat 09.05’te sirenlerin çalmasıyla birlikte gün batımına kadar yarıya indirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.