Büyük Zafer'in 96. Yılı Kutlu olsun

SİYASET 29.08.2018 - 17:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3050+ kez okundu.
 

Büyük Zafer'in 96. Yılı Kutlu olsun

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri ÖZTÜRK, birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı mesajında; "Aziz milletimiz tarih boyunca birlik ve beraberliğimizi yıkmaya tevessül eden her türlü girişimi, her türlü saldırıyı, her türlü darbe girişimini boşa çıkaran bir millettir.
Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kalbinde iman, yüreğinde vatan sevgisi taşıyan milletimiz tüm dünyaya bağımsızlığından ve istiklalinden vazgeçmeyeceğini 96 yıl önce ilan etmiştir. 30 Ağustos'ta elde edilen bu destansı zaferle birlikte, hepimizin ortak mirası olan Cumhuriyetimizin temelleri de atılmıştır." dedi. Bu açıdan 30 Ağustos'un millet için çok özel bir anlam ve öneme sahip olduğunu, vurgulayan Milletvekili ÖZTÜRK, mesajında şu görüşlere yer verdi: " Milletimiz 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da elde ettiği büyük zaferle birlikte, ayrılmaz bir bütün olduğunu tüm dünyaya ilan etmiştir. Bugün, bizlere düşen, bütün imkânsızlıklara rağmen kurduğumuz Cumhuriyetimizi, birlik ve beraberlik içinde, bin yıldan bu yana sürdürdüğümüz kardeşlik ruhu içinde daha da yüceltmek, daha da güçlendirmek olmalıdır. Türkiye, bugün bölgesinin üstün bir gücü ve istikrar unsuru olarak, bölgesel ve küresel barışa değerli katkılar sağlamaktadır. İnanıyorum ki, Türkiye, milletiyle bölünmez bir bütün olarak, bugün kardeşliğimize kasteden terör ve benzeri tüm tehditlerin üstesinden gelecek, çok daha parlak, çok daha aydınlık bir geleceğe kavuşacaktır." 30 Ağustos dolayısıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Savaşı'nın tüm kahramanlarını, dünden bugüne tüm şehitleri, gazileri rahmet ve şükranla andığını aktaran Milletvekili ÖZTÜRK, şöyle devam etti: ”Aynı şekilde,  Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarına da şükranlarımı sunuyorum. Büyük Zafer'in 96. yılı münasebetiyle milletimizin Zafer Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyor, bütün vatandaşlarımızı sevgiyle selamlıyorum."
AK Parti Giresun Milletvekili Sabri ÖZTÜRK, birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı mesajında; "Aziz milletimiz tarih boyunca birlik ve beraberliğimizi yıkmaya tevessül eden her türlü girişimi, her türlü saldırıyı, her türlü darbe girişimini boşa çıkaran bir millettir.

Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kalbinde iman, yüreğinde vatan sevgisi taşıyan milletimiz tüm dünyaya bağımsızlığından ve istiklalinden vazgeçmeyeceğini 96 yıl önce ilan etmiştir. 30 Ağustos'ta elde edilen bu destansı zaferle birlikte, hepimizin ortak mirası olan Cumhuriyetimizin temelleri de atılmıştır." dedi.

Bu açıdan 30 Ağustos'un millet için çok özel bir anlam ve öneme sahip olduğunu, vurgulayan Milletvekili ÖZTÜRK, mesajında şu görüşlere yer verdi: " Milletimiz 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da elde ettiği büyük zaferle birlikte, ayrılmaz bir bütün olduğunu tüm dünyaya ilan etmiştir. Bugün, bizlere düşen, bütün imkânsızlıklara rağmen kurduğumuz Cumhuriyetimizi, birlik ve beraberlik içinde, bin yıldan bu yana sürdürdüğümüz kardeşlik ruhu içinde daha da yüceltmek, daha da güçlendirmek olmalıdır. Türkiye, bugün bölgesinin üstün bir gücü ve istikrar unsuru olarak, bölgesel ve küresel barışa değerli katkılar sağlamaktadır. İnanıyorum ki, Türkiye, milletiyle bölünmez bir bütün olarak, bugün kardeşliğimize kasteden terör ve benzeri tüm tehditlerin üstesinden gelecek, çok daha parlak, çok daha aydınlık bir geleceğe kavuşacaktır."

30 Ağustos dolayısıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Savaşı'nın tüm kahramanlarını, dünden bugüne tüm şehitleri, gazileri rahmet ve şükranla andığını aktaran Milletvekili ÖZTÜRK, şöyle devam etti: ”Aynı şekilde,  Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarına da şükranlarımı sunuyorum. Büyük Zafer'in 96. yılı münasebetiyle milletimizin Zafer Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyor, bütün vatandaşlarımızı sevgiyle selamlıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.