ÇIĞ GİBİ BÜYÜYEN YARDIM KAMPANYASI

GÜNDEM 26.05.2020 - 16:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3222+ kez okundu.
 

ÇIĞ GİBİ BÜYÜYEN YARDIM KAMPANYASI

Yavuzkemal İmam Hatip Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Gökhan Coşkun tarafından başlatılan yardım kampanyası amacına ulaştı.
Coşkun, gazetemize yaptığı açıklamada, ‘Hiç birimiz hepimiz kadar güçlü değiliz biz bize yeteriz’ isimli bir kampanya başlatarak, Konuklu Köyü, Güzyurdu, Yuva, Yenimahalle, Hapan, Şıhlar, Kulakkaya Mahallerinde bulunan 132 aileye ramazan kumanyası ile 73 çocuğa bayramlık kıyafet dağıttıklarını söyledi. Kampanyayı Mahalle Muhtarları ile planladıklarını ve Dereli Kaymakamı Emre Yeşilbaş’ın onayı başlattıklarını ifade ederek, “Kampanyamızı Mahalle Muhtarlarımızla planlayıp, İlçe Kaymakamımızın onayı ile başlattık.  ‘Hiç birimiz hepimiz kadar güçlü değiliz biz bize yeteriz’ dedik. Yavuzkemal Kampanyamız çerçevesinde Konuklu Köyü ve Güzyurdu, Yuva, Yenimahalle, Hapan, Şıhlar, Kulakkaya Mahallerimizde 132 aileye 16 parçadan oluşan ramazan kumanyası dağıttık. Kampanyamıza destek veren tüm hayırseverlerimize kampanyamız adına teşekkür ederiz. Kampanyamız dahilinde ilkokul ve ortaokul seviyesinde 73 çocuğumuza bayramlık kıyafet (pantolon, gömlek, eşofman, ayakkabı, tişört) hediye ettik. Ayrıca 8. sınıf ve lise seviyesinde eğitim alan gençlerimiz anlaşmalı mağazalardan Covid-19 tedbirlerinin kalkmasının ardından 150 TL tutarında şahsen alış verişlerini yapacaklardır. Kampanyamıza destek veren tüm hayırseverlerimizden Allah razı olsun. Hayırlı, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bayramlar dileriz” dedi. Öğretmen Coşkun aynı zamanda, Dereli Kaymakamı Emre Yeşilbaş, Eğitim Bir Sen ve Memur Sen Giresun Şube Başkanı Muhammet Sarı, Giresun SGK İl Müdürü Erdal Özdemir, Yıldız Yapı, Erhanlar Giyim Mağazaları, Tekinler Ayakkabı, Gürsoylar Yapı, Pige Tekstil, Eren Lojistik ve Organizasyon Limited Şirketi Genel Müdürü Lokman Uzun, Uzunlar Gemi Yapımı İnşaat Grubu’na da kampanyaya desteklerinden dolayı gazetemiz aracılığıyla teşekkürlerini iletti.
Yavuzkemal İmam Hatip Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Gökhan Coşkun tarafından başlatılan yardım kampanyası amacına ulaştı.

Coşkun, gazetemize yaptığı açıklamada, ‘Hiç birimiz hepimiz kadar güçlü değiliz biz bize yeteriz’ isimli bir kampanya başlatarak, Konuklu Köyü, Güzyurdu, Yuva, Yenimahalle, Hapan, Şıhlar, Kulakkaya Mahallerinde bulunan 132 aileye ramazan kumanyası ile 73 çocuğa bayramlık kıyafet dağıttıklarını söyledi.

Kampanyayı Mahalle Muhtarları ile planladıklarını ve Dereli Kaymakamı Emre Yeşilbaş’ın onayı başlattıklarını ifade ederek, “Kampanyamızı Mahalle Muhtarlarımızla planlayıp, İlçe Kaymakamımızın onayı ile başlattık.  ‘Hiç birimiz hepimiz kadar güçlü değiliz biz bize yeteriz’ dedik. Yavuzkemal Kampanyamız çerçevesinde Konuklu Köyü ve Güzyurdu, Yuva, Yenimahalle, Hapan, Şıhlar, Kulakkaya Mahallerimizde 132 aileye 16 parçadan oluşan ramazan kumanyası dağıttık. Kampanyamıza destek veren tüm hayırseverlerimize kampanyamız adına teşekkür ederiz. Kampanyamız dahilinde ilkokul ve ortaokul seviyesinde 73 çocuğumuza bayramlık kıyafet (pantolon, gömlek, eşofman, ayakkabı, tişört) hediye ettik. Ayrıca 8. sınıf ve lise seviyesinde eğitim alan gençlerimiz anlaşmalı mağazalardan Covid-19 tedbirlerinin kalkmasının ardından 150 TL tutarında şahsen alış verişlerini yapacaklardır. Kampanyamıza destek veren tüm hayırseverlerimizden Allah razı olsun. Hayırlı, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bayramlar dileriz” dedi.

Öğretmen Coşkun aynı zamanda, Dereli Kaymakamı Emre Yeşilbaş, Eğitim Bir Sen ve Memur Sen Giresun Şube Başkanı Muhammet Sarı, Giresun SGK İl Müdürü Erdal Özdemir, Yıldız Yapı, Erhanlar Giyim Mağazaları, Tekinler Ayakkabı, Gürsoylar Yapı, Pige Tekstil, Eren Lojistik ve Organizasyon Limited Şirketi Genel Müdürü Lokman Uzun, Uzunlar Gemi Yapımı İnşaat Grubu’na da kampanyaya desteklerinden dolayı gazetemiz aracılığıyla teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.