ÇALIŞMALARI TAKDİR TOPLADI

GÜNDEM 21.05.2020 - 16:36, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2643+ kez okundu.
 

ÇALIŞMALARI TAKDİR TOPLADI

Ülkemizde de insan hayatı açısından son derece tehlikeli olan koronavirüs salgını nedeniyle Bulancak Kaymakamlığı tarafından kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu ve Seyahat İzin Kurulu vatandaşların sorunlarına derman olmak için gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.
Bulancak Kaymakamlığı Seyahat İzin Kurulunda Başkanlığı Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi yürütürken, üyeliği ise Muratlı Köyü Muhtarı Hayati Gayık, Bulancak Zabıta Müdürü Emin Yılmaz, Emniyet Komiseri Ramazan Kaya ve Bulancak Belediyesi Meclis Üyesi Samet Karataş yapıyor. Bulancak’ta Kaymakamlık bünyesinde gerçekleşen çalışmalarda vatandaşların sorunlarına çare olmak için 7/24 çalışma yapan Vefa Sosyal Destek Grubu ve Seyahat İzin Kurulu ile Bulancak Kaymakamlığı personelleri de alkışı hak ediyorlar. E-devlet üzerinden yapılan başvuruların ardından şimdi de sokağa çıkma yasağı nedeniyle yapılan başvuruları değerlendiren kurul, takdire şayan bir hizmet gerçekleştiriyorlar. İlçede ki vatandaşların taleplerine telefon ve mail ortamında gece gündüz, tatil günü ve mesai demeden cevap vermeye çalışan Vefa Sosyal Destek Grubu ve Seyahat İzin Kurulu ile kaymakamlık personelleri yaptıkları özverili çalışma nedeniyle takdir topluyorlar.
Ülkemizde de insan hayatı açısından son derece tehlikeli olan koronavirüs salgını nedeniyle Bulancak Kaymakamlığı tarafından kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu ve Seyahat İzin Kurulu vatandaşların sorunlarına derman olmak için gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.

Bulancak Kaymakamlığı Seyahat İzin Kurulunda Başkanlığı Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi yürütürken, üyeliği ise Muratlı Köyü Muhtarı Hayati Gayık, Bulancak Zabıta Müdürü Emin Yılmaz, Emniyet Komiseri Ramazan Kaya ve Bulancak Belediyesi Meclis Üyesi Samet Karataş yapıyor. Bulancak’ta Kaymakamlık bünyesinde gerçekleşen çalışmalarda vatandaşların sorunlarına çare olmak için 7/24 çalışma yapan Vefa Sosyal Destek Grubu ve Seyahat İzin Kurulu ile Bulancak Kaymakamlığı personelleri de alkışı hak ediyorlar.

E-devlet üzerinden yapılan başvuruların ardından şimdi de sokağa çıkma yasağı nedeniyle yapılan başvuruları değerlendiren kurul, takdire şayan bir hizmet gerçekleştiriyorlar.

İlçede ki vatandaşların taleplerine telefon ve mail ortamında gece gündüz, tatil günü ve mesai demeden cevap vermeye çalışan Vefa Sosyal Destek Grubu ve Seyahat İzin Kurulu ile kaymakamlık personelleri yaptıkları özverili çalışma nedeniyle takdir topluyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.