Çalışma hayatında milli istihdam seferberliği

SİYASET 27.03.2017 - 17:13, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3555+ kez okundu.
 

Çalışma hayatında milli istihdam seferberliği

Bulancak Sosyal Güvenlik Merkezi Müdiresi Neşfika Yıldıran,...
...Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iş hayatında başlattığı milli istihdam seferberliği kapsamında işveren, emekli, asgari ücretli çalışanları ziyaret ederken objektiflerimize yansıdı. İşveren, emekli ve asgari ücretlileri ziyaret ederek sorunları dinleyen Müdire Yıldıran, işverenlere istihdam teşviklerini anlatarak, broşürler ile birlikte teşvik tutarları ve süreleri hakkında bilgilendirmede yapıyor.SGK tarafından prim bizden maaş sizden sloganı ile istihdam artırılması için yola çıkıldığı ifade edilirken, her işverenin her evden bir sigortalı istihdam etmesi için çalışmaların devam ettiği öğrenildi. Evlerinde ziyaret edilen emekliler istek ve dileklerini ileterek, konunun bakanlığa ulaşması için gerekenin yapılmasını istediler. Emeklilerin isteğinin hastane katılım paylarının kaldırılması olduğu asgari ücretlinin ise maaş artışı istediği öğrenildi. 
Bulancak Sosyal Güvenlik Merkezi Müdiresi Neşfika Yıldıran,...
...Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iş hayatında başlattığı milli istihdam seferberliği kapsamında işveren, emekli, asgari ücretli çalışanları ziyaret ederken objektiflerimize yansıdı. İşveren, emekli ve asgari ücretlileri ziyaret ederek sorunları dinleyen Müdire Yıldıran, işverenlere istihdam teşviklerini anlatarak, broşürler ile birlikte teşvik tutarları ve süreleri hakkında bilgilendirmede yapıyor.
SGK tarafından prim bizden maaş sizden sloganı ile istihdam artırılması için yola çıkıldığı ifade edilirken, her işverenin her evden bir sigortalı istihdam etmesi için çalışmaların devam ettiği öğrenildi. Evlerinde ziyaret edilen emekliler istek ve dileklerini ileterek, konunun bakanlığa ulaşması için gerekenin yapılmasını istediler. Emeklilerin isteğinin hastane katılım paylarının kaldırılması olduğu asgari ücretlinin ise maaş artışı istediği öğrenildi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.