Cami çocuk ve aile buluşması

GÜNDEM 30.07.2019 - 17:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2892+ kez okundu.
 

Cami çocuk ve aile buluşması

Giresun’da ‘Cami Çocuk ve Aile Buluşması’ programı finali gerçekleştirildi.
Hacımiktat Camii’nde ‘Haydi ailece camiye’ sloganı ile gerçekleştirilen programa katılan Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral, camilerin toplumu birleştirici özelliğine dikkat çekti. Camilerde çocuk ve aile buluşmasının hedeflendiği programda Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi, ilahiler seslendirildi. Program dua ile tamamlandı.  
Giresun’da ‘Cami Çocuk ve Aile Buluşması’ programı finali gerçekleştirildi.

Hacımiktat Camii’nde ‘Haydi ailece camiye’ sloganı ile gerçekleştirilen programa katılan Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral, camilerin toplumu birleştirici özelliğine dikkat çekti.

Camilerde çocuk ve aile buluşmasının hedeflendiği programda Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi, ilahiler seslendirildi. Program dua ile tamamlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.