Cami imamları, imam mı, temizlik işçisi mi?

GÜNDEM 23.10.2017 - 14:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3217+ kez okundu.
 

Cami imamları, imam mı, temizlik işçisi mi?

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, cami imamlarının ‘temizlik işçisi’ olarak çalıştığı iddialarını TBMM’ye taşıdı.
Bektaşoğlu,  bu konuda verdiği önergede, Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün açtığı sınavla müftülüklerde mülakat yapıldığını ve kazanan 4 bin 995 adayın Mayıs ayında köy camilerinde imam-hatip olarak görevlendirildiğini hatırlattı. Bu kişilere bir süre sonra Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından İŞ-KUR'un 'Toplum Yararı Programı' bünyesinde 'temizlik işçisi' olarak görev yaptıklarının bildirildiğini belirten CHP Milletvekili Bektaşoğlu, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’dan iddiaların araştırılmasını istedi.
CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, cami imamlarının ‘temizlik işçisi’ olarak çalıştığı iddialarını TBMM’ye taşıdı.

Bektaşoğlu,  bu konuda verdiği önergede, Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün açtığı sınavla müftülüklerde mülakat yapıldığını ve kazanan 4 bin 995 adayın Mayıs ayında köy camilerinde imam-hatip olarak görevlendirildiğini hatırlattı.

Bu kişilere bir süre sonra Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından İŞ-KUR'un 'Toplum Yararı Programı' bünyesinde 'temizlik işçisi' olarak görev yaptıklarının bildirildiğini belirten CHP Milletvekili Bektaşoğlu, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’dan iddiaların araştırılmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.