Camii inşaatında incelemelerde bulundular

GÜNDEM 09.10.2017 - 14:51, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2700+ kez okundu.
 

Camii inşaatında incelemelerde bulundular

GRÜ Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, İl Müftüsü Muhittin Oral ile beraber Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesi içerisinde yapımına devam eden camii inşaatında bir dizi incelemelerde bulundu.
6 Ekim 2017 Cuma günü, Cuma namazının ardından Giresun Üniversitesi Camii Topluluğunun 'Camiiler Haftası' münasebetiyle açtığı standı ziyaret eden Rektör Coşkun ve İl Müftüsü Oral, topluluk öğrencilerinin yaptığı aşure ikramından sonra inşaatı devam eden camiye geçtiler.  İl Müftüsü Muhittin Oral ile birlikte bir takım incelemelerde bulunan Rektör Coşkun, camii inşaatının en kısa sürede bitirilmesi için çalışmalara ara vermeden devam edildiğini belirterek, camiinin bittiğinde sadece Giresun Üniversitesi öğrenci ve personeline değil, bütün Giresun’a hizmet vereceğini söyledi.  İnşaat sonra erdiğinde 2 bin 200 kişilik kapasitesiyle Giresun’un, en büyük camisine kavuşacağını belirten Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun, konferans salonu, kütüphane v.b. bilimsel ve sosyal alanların da komplekse dahil edilmek suretiyle öğrencilerin, öğretim üyelerinin ve camiyi kullanacak vatandaşların istifade edebileceği alanlar oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.
GRÜ Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, İl Müftüsü Muhittin Oral ile beraber Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesi içerisinde yapımına devam eden camii inşaatında bir dizi incelemelerde bulundu.

6 Ekim 2017 Cuma günü, Cuma namazının ardından Giresun Üniversitesi Camii Topluluğunun 'Camiiler Haftası' münasebetiyle açtığı standı ziyaret eden Rektör Coşkun ve İl Müftüsü Oral, topluluk öğrencilerinin yaptığı aşure ikramından sonra inşaatı devam eden camiye geçtiler. 

İl Müftüsü Muhittin Oral ile birlikte bir takım incelemelerde bulunan Rektör Coşkun, camii inşaatının en kısa sürede bitirilmesi için çalışmalara ara vermeden devam edildiğini belirterek, camiinin bittiğinde sadece Giresun Üniversitesi öğrenci ve personeline değil, bütün Giresun’a hizmet vereceğini söyledi. 

İnşaat sonra erdiğinde 2 bin 200 kişilik kapasitesiyle Giresun’un, en büyük camisine kavuşacağını belirten Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun, konferans salonu, kütüphane v.b. bilimsel ve sosyal alanların da komplekse dahil edilmek suretiyle öğrencilerin, öğretim üyelerinin ve camiyi kullanacak vatandaşların istifade edebileceği alanlar oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.