Camiler haftası devam ediyor

GÜNDEM 04.10.2019 - 17:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 1999+ kez okundu.
 

Camiler haftası devam ediyor

Müftülüğümüzce 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası programları kapsamında İlçemiz Merkez Kubbeli Camiinde 02 Ekim Çarşamba akşam namazından sonra “Kur’an Ziyafeti” verildi. Program Bulancak İlçe Müftüsü Cevat Erişti’nin açılış konuşması ile başladı.
Konuşmasında “ 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası içerisindeyiz. 1987 yılından bu zamana kadar camiler haftası kutlanmaktadır. Bizde Müftülük olarak bu hafta dolayısı ile programlar düzenliyoruz. Bu akşam bu camimizde gerek bu camimizin cemaatinden olsun, gerekse diğer camilerimizin cemaatinden olsun  ebediyete göçmüş olanlarımız için Kur’an ziyafeti programı düzenledik. Rabbim Okunacak olan Kur’an-ı  azimüşşanı  kabul buyursun. Cümle ölmüşlerimize rahmeti ile muamele eylesin” dedi. Bu konuşmanın ardından İlçemiz Sarayburnu Camii İmam Hatibi Metin Aktaş, Merkez Orta Camii İmam Hatibi Aydın Kılıç, Kubbeli Camii İmam Hatibi Kemal Beyaz,  Merkez Orta Camii İmam Hatibi Kemal Artul, Sarayburnu Camii Müezzin Kayyımı Orhan OK  ve  Depo Camii Müezzin Kayyımı Bekir Tahir Öztürk, Kur’an ziyafeti verdi. İlçe Müftüsü Cevat Erişti’nin dua yapmasından sonra program  musafahalaşma ile sona erdi. Hafta kapsamında 4 Ekim Cuma sabahı Bulancak Merkez Orta Camii de sabah namazını birlikte kılan Bulancak İlçe Müftüsü Cevat Erişti ve cemaat daha sonra sabah buluşması kahvaltısını yaparak bir süre sohbet etti.
Müftülüğümüzce 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası programları kapsamında İlçemiz Merkez Kubbeli Camiinde 02 Ekim Çarşamba akşam namazından sonra “Kur’an Ziyafeti” verildi. Program Bulancak İlçe Müftüsü Cevat Erişti’nin açılış konuşması ile başladı.

Konuşmasında “ 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası içerisindeyiz. 1987 yılından bu zamana kadar camiler haftası kutlanmaktadır. Bizde Müftülük olarak bu hafta dolayısı ile programlar düzenliyoruz. Bu akşam bu camimizde gerek bu camimizin cemaatinden olsun, gerekse diğer camilerimizin cemaatinden olsun  ebediyete göçmüş olanlarımız için Kur’an ziyafeti programı düzenledik. Rabbim Okunacak olan Kur’an-ı  azimüşşanı  kabul buyursun. Cümle ölmüşlerimize rahmeti ile muamele eylesin” dedi.

Bu konuşmanın ardından İlçemiz Sarayburnu Camii İmam Hatibi Metin Aktaş, Merkez Orta Camii İmam Hatibi Aydın Kılıç, Kubbeli Camii İmam Hatibi Kemal Beyaz,  Merkez Orta Camii İmam Hatibi Kemal Artul, Sarayburnu Camii Müezzin Kayyımı Orhan OK  ve  Depo Camii Müezzin Kayyımı Bekir Tahir Öztürk, Kur’an ziyafeti verdi. İlçe Müftüsü Cevat Erişti’nin dua yapmasından sonra program  musafahalaşma ile sona erdi. Hafta kapsamında 4 Ekim Cuma sabahı Bulancak Merkez Orta Camii de sabah namazını birlikte kılan Bulancak İlçe Müftüsü Cevat Erişti ve cemaat daha sonra sabah buluşması kahvaltısını yaparak bir süre sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.