Camiler hayatın merkezinde

GÜNDEM 08.10.2019 - 17:48, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3013+ kez okundu.
 

Camiler hayatın merkezinde

Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral, 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası' etkinlikleri kapsamında Espiye 'de gerçekleştirilen 'Cami ve Hayat' konulu konferansa katıldı.
Konferans Espiye Çam Mahallesi Camii İmam Hatibi Hüseyin Kömürcü'nün Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İl Müftüsü Muhiddin Oral, cami ve mescitlerin inancın merkezi, toplumun bilinçlendirilmesi adına bir eğitim yuvası olarak kabul edilen mekanlar olduğunu belirterek, "Tüm ibadetlerimizin merkezinde camilerimiz vardır. Oruç, namaz, zekât ve diğer ibadetlerimiz camilerle başlar, Allah'a söz verdiğimizi yerine getirdiğimiz yerlerdir." dedi. Konferansa, Espiye İlçe Müftüsü Yavuz Koçak ilçe vaizi Ahmet Yılmaz ile din görevlileri katıldı.
Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral, 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası' etkinlikleri kapsamında Espiye 'de gerçekleştirilen 'Cami ve Hayat' konulu konferansa katıldı.

Konferans Espiye Çam Mahallesi Camii İmam Hatibi Hüseyin Kömürcü'nün Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

İl Müftüsü Muhiddin Oral, cami ve mescitlerin inancın merkezi, toplumun bilinçlendirilmesi adına bir eğitim yuvası olarak kabul edilen mekanlar olduğunu belirterek, "Tüm ibadetlerimizin merkezinde camilerimiz vardır. Oruç, namaz, zekât ve diğer ibadetlerimiz camilerle başlar, Allah'a söz verdiğimizi yerine getirdiğimiz yerlerdir." dedi.

Konferansa, Espiye İlçe Müftüsü Yavuz Koçak ilçe vaizi Ahmet Yılmaz ile din görevlileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.