Canikli, Giresunspor taraftarına 8 bin kişilik yer ayırttı

SPOR 02.03.2017 - 16:40, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2766+ kez okundu.
 

Canikli, Giresunspor taraftarına 8 bin kişilik yer ayırttı

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli,...
...Giresunspor’un hafta sonu İstanbul deplasmanında Ümraniyespor ile oynayacağı maçı için Giresunspor taraftarlarına Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 8 bin kişilik yer ayrılmasını sağladı.Bu kritik maç öncesi yeşil beyazlı ekibimize bir doping daha yapan Başbakan Yardımcısı Canikli, oyunculara 18 bin TL. maç başı ödeme yapılmasını ve Giresunspor’dan hiçbir futbolcunun alacağı kalmamasını sağladı. TFF 1. Lig’de 40 yıllık Süper Lig özlemini gerçekleştirmenin mücadelesini veren Giresunspor’da, Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, "Tüm camianın, Giresun’un gerçekten heyecanlandığı günler yaşıyoruz. Gerek takımımızın gösterdiği performans, gerek şehirde oluşan atmosfer, hava gerçekten her şey çok güzel. Ama unutulmaması gereken 12 maçımız daha var. Her maç ayrı final oynuyoruz her maçı ayrı değerlendiriyoruz ve her maçta özlemimize biraz daha yaklaşmak için gereken her türlü motiveyi yapıyoruz" dedi.  
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli,...
...Giresunspor’un hafta sonu İstanbul deplasmanında Ümraniyespor ile oynayacağı maçı için Giresunspor taraftarlarına Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 8 bin kişilik yer ayrılmasını sağladı.
Bu kritik maç öncesi yeşil beyazlı ekibimize bir doping daha yapan Başbakan Yardımcısı Canikli, oyunculara 18 bin TL. maç başı ödeme yapılmasını ve Giresunspor’dan hiçbir futbolcunun alacağı kalmamasını sağladı.
 TFF 1. Lig’de 40 yıllık Süper Lig özlemini gerçekleştirmenin mücadelesini veren Giresunspor’da, Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, "Tüm camianın, Giresun’un gerçekten heyecanlandığı günler yaşıyoruz. Gerek takımımızın gösterdiği performans, gerek şehirde oluşan atmosfer, hava gerçekten her şey çok güzel. Ama unutulmaması gereken 12 maçımız daha var. Her maç ayrı final oynuyoruz her maçı ayrı değerlendiriyoruz ve her maçta özlemimize biraz daha yaklaşmak için gereken her türlü motiveyi yapıyoruz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.