Canikli yetkili makamlara talimat verdi

SPOR 23.06.2017 - 15:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3191+ kez okundu.
 

Canikli yetkili makamlara talimat verdi

Mart ayında yıkılan ve yenisinin yapılması için ihalesi beklenen Bulancak İlçe Spor Salonu için yeni gelişmeler var.
Son bir kaç gündür edindiğimiz bilgiler sonucu Bulancak İlçe Spor salonu ihalesinin Ramazan Bayramı sonrası günlerde yapılacağı ifade edilirken, yeni spor salonunun maliyetin de 10 milyon lira civarında olacağı belirtiliyor. Bulancak'ta salon sporları yapan amatör kulüplerinin en çok ihtiyaç duyduğu spor salonun bir an önce yapılması konusunda Başbakan yardımcısı Nurettin Canikli'nin yetkili makamlara talimat verdiği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığının bu konuda gerekli çalışmayı tamamlamak üzere olduğu bildirildi.Bu arada Bulancak'ta okul spor salonları içinde gerekli girişimlerinde olumlu sonuç verdiği de alınan  bilgiler arasında. Giresun ve ilçelerinde çok sayıda okulda spor salonu varken, Bulancak ta en çok okul ve 12bin öğrencinin eğitim ve öğretim gördüğü halde sadece 2 okulda spor salonu olması sıkıntı yaratıyordu. Bulancak İlçe Milli Eğitim müdürlüğü tarafından bir proje halinde bakanlığa sunulan okul spor salonları yapılması noktasında önemli gelişmeler oluyor. Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin girişimleri neticesinde 1 spor salonu yapılması için bakanlık ödenek çıkartarak ramazan bayramı sonrasında ihale için gerekli hazırlığın yapılacağı ifade edildi.Öte yandan Gençlik Merkezi ve Betanarme Tribün İkmal İnşaatı da bugünkü sayımızda ihaleye çıktı. 
Mart ayında yıkılan ve yenisinin yapılması için ihalesi beklenen Bulancak İlçe Spor Salonu için yeni gelişmeler var.
Son bir kaç gündür edindiğimiz bilgiler sonucu Bulancak İlçe Spor salonu ihalesinin Ramazan Bayramı sonrası günlerde yapılacağı ifade edilirken, yeni spor salonunun maliyetin de 10 milyon lira civarında olacağı belirtiliyor. Bulancak'ta salon sporları yapan amatör kulüplerinin en çok ihtiyaç duyduğu spor salonun bir an önce yapılması konusunda Başbakan yardımcısı Nurettin Canikli'nin yetkili makamlara talimat verdiği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığının bu konuda gerekli çalışmayı tamamlamak üzere olduğu bildirildi.
Bu arada Bulancak'ta okul spor salonları içinde gerekli girişimlerinde olumlu sonuç verdiği de alınan  bilgiler arasında. Giresun ve ilçelerinde çok sayıda okulda spor salonu varken, Bulancak ta en çok okul ve 12bin öğrencinin eğitim ve öğretim gördüğü halde sadece 2 okulda spor salonu olması sıkıntı yaratıyordu. Bulancak İlçe Milli Eğitim müdürlüğü tarafından bir proje halinde bakanlığa sunulan okul spor salonları yapılması noktasında önemli gelişmeler oluyor. Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin girişimleri neticesinde 1 spor salonu yapılması için bakanlık ödenek çıkartarak ramazan bayramı sonrasında ihale için gerekli hazırlığın yapılacağı ifade edildi.
Öte yandan Gençlik Merkezi ve Betanarme Tribün İkmal İnşaatı da bugünkü sayımızda ihaleye çıktı. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.