‘Çare bulmak öncelikli hizmetimiz’

GÜNDEM 24.09.2019 - 18:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3486+ kez okundu.
 

‘Çare bulmak öncelikli hizmetimiz’

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yoğun çalışma temposundan zaman bulduğu her fırsatta vatandaşları ziyaret edip onların düşüncelerini dinliyor ve sorunlarına çare olmaya çalışıyor.
Başkan Şenlikoğlu Gazi Caddesi ve Debboy mevkiinde faaliyet gösteren esnaflara uğrayarak hayırlı işler temennisinde bulunurken, bir yandan da sorunlarını yerinde dinleyip not alıyor. Giresun Belediye birimleri saha çalışmalarına son sürat devam ederken, Başkan Şenlikoğlu da çalışmaları yakından takip ediyor. Ayrıca makamında kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşların, sorunlarını dinleyen ve ilgili birimlere sorunların çözümlenmesi konusunda talimat veren Başkan Şenlikoğlu; ‘’Göreve gelmeden de söylediğimiz gibi, vatandaşlarımızın sorunlarına çare bulmak bizim öncelikli hizmetimiz olacak. Belediyemizin yoğun çalışma temposundan zaman bulabildiğimiz her fırsatta vatandaşlarımızla birlikte oluyoruz. Onların sorunlarını dinleyip elimizden geldiğince yardımcı olmak istiyoruz. Zaman zaman bunu yanlarına giderek zaman zamanda belediyemizde misafir ederek gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın yanı sıra eğitim kurumları ve kamu yararına faaliyet gösteren kurumlarında taleplerini gerçekleştiriyoruz. Gelen talepleri ilgili müdürlüğümüzle görüşüp yerine getiriyoruz. Artık Giresun Belediyesinde sorunları erteleyen yapı yok, aksine sorunları dinleyen çözüm üreten bir yapı var’’ diye konuştu.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yoğun çalışma temposundan zaman bulduğu her fırsatta vatandaşları ziyaret edip onların düşüncelerini dinliyor ve sorunlarına çare olmaya çalışıyor.

Başkan Şenlikoğlu Gazi Caddesi ve Debboy mevkiinde faaliyet gösteren esnaflara uğrayarak hayırlı işler temennisinde bulunurken, bir yandan da sorunlarını yerinde dinleyip not alıyor.

Giresun Belediye birimleri saha çalışmalarına son sürat devam ederken, Başkan Şenlikoğlu da çalışmaları yakından takip ediyor. Ayrıca makamında kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşların, sorunlarını dinleyen ve ilgili birimlere sorunların çözümlenmesi konusunda talimat veren Başkan Şenlikoğlu; ‘’Göreve gelmeden de söylediğimiz gibi, vatandaşlarımızın sorunlarına çare bulmak bizim öncelikli hizmetimiz olacak. Belediyemizin yoğun çalışma temposundan zaman bulabildiğimiz her fırsatta vatandaşlarımızla birlikte oluyoruz. Onların sorunlarını dinleyip elimizden geldiğince yardımcı olmak istiyoruz. Zaman zaman bunu yanlarına giderek zaman zamanda belediyemizde misafir ederek gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın yanı sıra eğitim kurumları ve kamu yararına faaliyet gösteren kurumlarında taleplerini gerçekleştiriyoruz. Gelen talepleri ilgili müdürlüğümüzle görüşüp yerine getiriyoruz. Artık Giresun Belediyesinde sorunları erteleyen yapı yok, aksine sorunları dinleyen çözüm üreten bir yapı var’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.