‘Çarşı Pazar el yakıyor’

GÜNDEM 08.10.2018 - 17:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2688+ kez okundu.
 

‘Çarşı Pazar el yakıyor’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker, “Biz halkın arasındayız, sorunları dinliyoruz, dertlerimiz ortak, çözümü de birlikte üretiyoruz” dedi.
Ekibiyle birlikte toplumun her kesimine ziyaretlerini sürdüren Türker “Görüyoruz ki; vatandaşı işsiz, aç, sefil, perişan edenler, vatandaşın arasına girmeye cesaret edemiyorlar. Çünkü neler işiteceklerinin farkındalar” ifadelerini kullandı. Giresun Kalesi'ndeki mesire yerlerini gezerek, kavrulmuş Giresun fındığı ikramı ile vatandaşla buluşan Başkan Türker izlenimlerini şöyle aktardı; “Giresun'un hali de, ülkemizin hali gibi.  Vatandaş geçim derdiyle boğuşuyor. Mesire yerlerinde bir bardak çay içmek için bile 10 dakika düşünüyor. Hele de çoluk çocuk varsa yanında ekonomisi zora giriyor. Vatandaş çaresiz, perişan. Ozellikle de işsizler, asgari ücretliler ve emekliler ekonomik krizden en fazla etkilenen kesim. Çünkü paraları pul oldu, alım gücü yok oldu. Faturalar da, zamlar da otomatige bağlandı. Maaş cebe girmeden tükeniyor. Çarşı-Pazar el yakıyor”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker, “Biz halkın arasındayız, sorunları dinliyoruz, dertlerimiz ortak, çözümü de birlikte üretiyoruz” dedi.

Ekibiyle birlikte toplumun her kesimine ziyaretlerini sürdüren Türker “Görüyoruz ki; vatandaşı işsiz, aç, sefil, perişan edenler, vatandaşın arasına girmeye cesaret edemiyorlar. Çünkü neler işiteceklerinin farkındalar” ifadelerini kullandı.

Giresun Kalesi'ndeki mesire yerlerini gezerek, kavrulmuş Giresun fındığı ikramı ile vatandaşla buluşan Başkan Türker izlenimlerini şöyle aktardı; “Giresun'un hali de, ülkemizin hali gibi.  Vatandaş geçim derdiyle boğuşuyor. Mesire yerlerinde bir bardak çay içmek için bile 10 dakika düşünüyor. Hele de çoluk çocuk varsa yanında ekonomisi zora giriyor. Vatandaş çaresiz, perişan. Ozellikle de işsizler, asgari ücretliler ve emekliler ekonomik krizden en fazla etkilenen kesim. Çünkü paraları pul oldu, alım gücü yok oldu. Faturalar da, zamlar da otomatige bağlandı. Maaş cebe girmeden tükeniyor. Çarşı-Pazar el yakıyor”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.