CHP aday adaylarını tanıttı

GÜNDEM 14.05.2018 - 18:36, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3455+ kez okundu.
 

CHP aday adaylarını tanıttı

CHP'nin dün Giresun'da düzenlediği toplantıda 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri için aday adayları tanıtıldı. Giresun'da gerçekleşen tanıtım toplantısına çok sayıda partili katıldı.
Tanıtım toplantısı öncesi konuşan CHP Giresun İl Başkanı Fikret Bilge, "Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayseri'de yapılan il başkanları toplantısında çok önemli bir sözü oldu ve bu sözün örgütlerimiz ile paylaşılmasını istedi. Söylediği şuydu; 'Vallahi de, billahi de, seçimlere kadar 24 saat hiç uyumadan çalışacağıma söz veriyorum' Bugün burada birbirinden değerli 10 aday adayının öz geçmişleri ile tanıtımını yapacağız. Sıralamaya girecek ya da giremeyecek arkadaşlarımızın seçim çalışmalarına aynı şevk ve inançla katılacaklarına gönülden inanıyoruz" dedi. Daha sonra 10 aday adayı öz geçmişleri okunarak sahneye davet edildi. CHP'nin Giresun'dan aday adayları şu şekilde; 'Bülent Bektaşoğlu, Necati Tığlı, Reşat Nuri Özdemir, Dursun Karahasan, Sevgi Mutlu Güngör, İbrahim Akgün, Eşref Karaibrahim, Suat Öndaş, Mehmet Turan, Melek Alaycı Pezükoğlu'
CHP'nin dün Giresun'da düzenlediği toplantıda 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri için aday adayları tanıtıldı. Giresun'da gerçekleşen tanıtım toplantısına çok sayıda partili katıldı.

Tanıtım toplantısı öncesi konuşan CHP Giresun İl Başkanı Fikret Bilge, "Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayseri'de yapılan il başkanları toplantısında çok önemli bir sözü oldu ve bu sözün örgütlerimiz ile paylaşılmasını istedi. Söylediği şuydu; 'Vallahi de, billahi de, seçimlere kadar 24 saat hiç uyumadan çalışacağıma söz veriyorum' Bugün burada birbirinden değerli 10 aday adayının öz geçmişleri ile tanıtımını yapacağız. Sıralamaya girecek ya da giremeyecek arkadaşlarımızın seçim çalışmalarına aynı şevk ve inançla katılacaklarına gönülden inanıyoruz" dedi.

Daha sonra 10 aday adayı öz geçmişleri okunarak sahneye davet edildi. CHP'nin Giresun'dan aday adayları şu şekilde; 'Bülent Bektaşoğlu, Necati Tığlı, Reşat Nuri Özdemir, Dursun Karahasan, Sevgi Mutlu Güngör, İbrahim Akgün, Eşref Karaibrahim, Suat Öndaş, Mehmet Turan, Melek Alaycı Pezükoğlu'

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.