CHP’DE ADAY SIBIÇ OLDU

SİYASET 06.12.2018 - 17:12, Güncelleme: 09.09.2023 - 13:39 2226+ kez okundu.
 

CHP’DE ADAY SIBIÇ OLDU

CHP Parti Meclisi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Perşembe günü genel merkezde toplantı.
CHP MYK'dan geçen liste Parti Meclisi'nin onayına sunulmasının ardından kabul edilerek il ve ilçe başkanlıklarına bilgi verildi. Buna göre CHP Bulancak İlçe Başkanı Ahmet Akgün, Parti Meclisinden alınan karara göre CHP’de Bulancak Belediye Başkan Adayının Necmi Sıbıç olduğunu açıkladı. Adaylığı Parti Meclisinden açıklanan CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, kendisine bu görevi tevdi eden Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu nezdindeki Parti Meclisine teşekkür ederek, CHP olarak Bulancak’ta tek bir hedeflerinin olduğunu söyledi. Hedeflerinin Bulancak Belediyesini alarak Bulancak’ta adaletli bir yönetim anlayışı çerçevesinde güzel hizmetlere imza atmak olduğunu kaydeden CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, “Bulancak’ta insanlarımızın Belediye konusunda yaşadığı sorunlar aşikardır. Bu sorunlara son verebilmek, vatandaşlarımızın refah ve huzur içinde yaşayabilmesini sağlayabilmek için değerli Bulancaklı hemşerilerimizin büyük desteğine ihtiyacımız bulunuyor” dedi.
CHP Parti Meclisi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Perşembe günü genel merkezde toplantı.

CHP MYK'dan geçen liste Parti Meclisi'nin onayına sunulmasının ardından kabul edilerek il ve ilçe başkanlıklarına bilgi verildi.

Buna göre CHP Bulancak İlçe Başkanı Ahmet Akgün, Parti Meclisinden alınan karara göre CHP’de Bulancak Belediye Başkan Adayının Necmi Sıbıç olduğunu açıkladı.

Adaylığı Parti Meclisinden açıklanan CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, kendisine bu görevi tevdi eden Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu nezdindeki Parti Meclisine teşekkür ederek, CHP olarak Bulancak’ta tek bir hedeflerinin olduğunu söyledi.

Hedeflerinin Bulancak Belediyesini alarak Bulancak’ta adaletli bir yönetim anlayışı çerçevesinde güzel hizmetlere imza atmak olduğunu kaydeden CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, “Bulancak’ta insanlarımızın Belediye konusunda yaşadığı sorunlar aşikardır. Bu sorunlara son verebilmek, vatandaşlarımızın refah ve huzur içinde yaşayabilmesini sağlayabilmek için değerli Bulancaklı hemşerilerimizin büyük desteğine ihtiyacımız bulunuyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.