CHP’de bayrak yarışı!

SİYASET 13.02.2020 - 17:11, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3248+ kez okundu.
 

CHP’de bayrak yarışı!

Cumhuriyet Halk Partisi'nde ilçe kongreleri tamamlanarak İl Kongresi takvimi başlamıştı.
15 Şubat Cumartesi günü yapılacak olan Giresun CHP İl Başkanlığı seçimlerinde mevcut başkan Fikri Bilge ve eski merkez ilçe başkanı Hakan Türker’in listeleri yarışacak. Giresun Ayvasıl Liman Pide’de gerçekleşecek olan seçimlerde ilçe başkanları yönetimlerinin desteklediği Hakan Türker’in mi yoksa eski Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun desteklediği Göreleli Fikri Bilge’nin mi seçimleri kazanacağı merak konusu oldu.
Cumhuriyet Halk Partisi'nde ilçe kongreleri tamamlanarak İl Kongresi takvimi başlamıştı.

15 Şubat Cumartesi günü yapılacak olan Giresun CHP İl Başkanlığı seçimlerinde mevcut başkan Fikri Bilge ve eski merkez ilçe başkanı Hakan Türker’in listeleri yarışacak.

Giresun Ayvasıl Liman Pide’de gerçekleşecek olan seçimlerde ilçe başkanları yönetimlerinin desteklediği Hakan Türker’in mi yoksa eski Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun desteklediği Göreleli Fikri Bilge’nin mi seçimleri kazanacağı merak konusu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.