CHP'de büyük gün

GÜNDEM 28.12.2017 - 15:56, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3033+ kez okundu.
 

CHP'de büyük gün

CHP Giresun İl Başkanlığı 36. Olağan İl Kongresi yarın(30 Aralık Cumartesi) saat 11.00'da Vahit Sütlaş Kültür Merkezinde gerçekleşecek.
Geniş bir katılım beklenen kongre öncesi açıklama yapan İl Başkanı ve başkan adayı Necati Tığlı, " İki yıl önce bana layık görülen 'CHP Giresun İl Başkanı' görevimi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım. Yönetici arkadaşlarımla birlikte, ekip ruhuyla mücadele ettik. Partimizin yönetici, üye her kademeden herkesle sağlıklı iletişim kurmaya, birliği beraberliği sağlamaya özen gösterdik. Yerelde ve genelde pek çok eylem ve etkinliğe imza attık. Ülke sorunları gereği yoğun bir 2 yıl geçirdik. Gerek ülkemizin gerekse ilimizin önemli sorunlarının çözümü için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye, bize verdiğiniz yetki karşısında sizleri mahcup etmemeye gayret ettik. Tek amacım; partimin bayrağını daha da yükseklerde dalgalandırmak, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri doğrultusunda ülkeme ve ilime hizmet etmek etmektir" diye konuşu.
CHP Giresun İl Başkanlığı 36. Olağan İl Kongresi yarın(30 Aralık Cumartesi) saat 11.00'da Vahit Sütlaş Kültür Merkezinde gerçekleşecek.

Geniş bir katılım beklenen kongre öncesi açıklama yapan İl Başkanı ve başkan adayı Necati Tığlı, " İki yıl önce bana layık görülen 'CHP Giresun İl Başkanı' görevimi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım. Yönetici arkadaşlarımla birlikte, ekip ruhuyla mücadele ettik. Partimizin yönetici, üye her kademeden herkesle sağlıklı iletişim kurmaya, birliği beraberliği sağlamaya özen gösterdik. Yerelde ve genelde pek çok eylem ve etkinliğe imza attık.

Ülke sorunları gereği yoğun bir 2 yıl geçirdik. Gerek ülkemizin gerekse ilimizin önemli sorunlarının çözümü için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye, bize verdiğiniz yetki karşısında sizleri mahcup etmemeye gayret ettik. Tek amacım; partimin bayrağını daha da yükseklerde dalgalandırmak, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri doğrultusunda ülkeme ve ilime hizmet etmek etmektir" diye konuşu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.