CHP’de kongreye doğru

SİYASET 19.12.2019 - 17:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2446+ kez okundu.
 

CHP’de kongreye doğru

CHP Bulancak İlçe Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Akgün, 24 Aralık 2019 Salı günü gerçekleşecek olan kongreye tüm üye ve delegeleri davet etti.
Başkan Akgün, yapılacak olan kongrede 3 adayın olduğunu belirterek, “Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak İlçe Başkanlığı seçimleri demokrasi havası içinde geçecektir. Delegelerimizin oyları ile seçilecek olan başkan hepimizin başkanıdır. Delegelerimizin vermiş olduğu karar bizim olmazsa olmazımızdır ve bu karara sonuna kadar saygılıyız. Seçimimizin partimize, Bulancak’ımıza ve Giresun’umuza hayırlı olmasını temenni eder, bu kongrenin muhalefet olarak son kongremiz olmasını ve bir sonraki kongrede iktidar partisi kongresi olmasını canı gönülden isterim” dedi. Son 1 yıldır ilçe başkanlığını yürüten ve 4 yıldır da yönetim kurulu üyesi olduğunu kaydeden Başkan Akgün, “30 yıllık Cumhuriyet Halk Partisi siyasi geçmişimde ilk defa ilçe başkanlığına aday oldum. Bu süreci bütün delegelerimizin değerlendirmesini umut ediyorum” diye konuştu.
CHP Bulancak İlçe Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Akgün, 24 Aralık 2019 Salı günü gerçekleşecek olan kongreye tüm üye ve delegeleri davet etti.

Başkan Akgün, yapılacak olan kongrede 3 adayın olduğunu belirterek, “Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak İlçe Başkanlığı seçimleri demokrasi havası içinde geçecektir. Delegelerimizin oyları ile seçilecek olan başkan hepimizin başkanıdır. Delegelerimizin vermiş olduğu karar bizim olmazsa olmazımızdır ve bu karara sonuna kadar saygılıyız. Seçimimizin partimize, Bulancak’ımıza ve Giresun’umuza hayırlı olmasını temenni eder, bu kongrenin muhalefet olarak son kongremiz olmasını ve bir sonraki kongrede iktidar partisi kongresi olmasını canı gönülden isterim” dedi.

Son 1 yıldır ilçe başkanlığını yürüten ve 4 yıldır da yönetim kurulu üyesi olduğunu kaydeden Başkan Akgün, “30 yıllık Cumhuriyet Halk Partisi siyasi geçmişimde ilk defa ilçe başkanlığına aday oldum. Bu süreci bütün delegelerimizin değerlendirmesini umut ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.