CHP delege seçimlerini tamamladı

GÜNDEM 28.09.2017 - 13:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3451+ kez okundu.
 

CHP delege seçimlerini tamamladı

Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak İlçe Başkanlığı Mahalle ve Köy Delege Seçimleri devam ediyor.
Parti binasında yapılan seçimlere CHP Bulancak İlçe Başkanı Reşat Özdemir başkanlık etti. Başkan Özdemir, "Tek yürek ve birlikte büyük bir inançla Bulancak delege seçimlerini; birbirimize inanarak tamamladık. Katılan tüm devrimci üyelerimize partim adına teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, bir olursak her şeyi başaracağız bizlere inanan ve CHP ruhunun gerçek savunucularına boynumuz feda olsun. Birlikteliğe inanan tüm yoldaşlara canımız feda" dedi. Seçimlere Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, CHP İl genel Meclis Üyesi Ömer Mustafa Yılmaz, CHP belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. 
Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak İlçe Başkanlığı Mahalle ve Köy Delege Seçimleri devam ediyor.

Parti binasında yapılan seçimlere CHP Bulancak İlçe Başkanı Reşat Özdemir başkanlık etti. Başkan Özdemir, "Tek yürek ve birlikte büyük bir inançla Bulancak delege seçimlerini; birbirimize inanarak tamamladık. Katılan tüm devrimci üyelerimize partim adına teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, bir olursak her şeyi başaracağız bizlere inanan ve CHP ruhunun gerçek savunucularına boynumuz feda olsun. Birlikteliğe inanan tüm yoldaşlara canımız feda" dedi.

Seçimlere Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, CHP İl genel Meclis Üyesi Ömer Mustafa Yılmaz, CHP belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.