CHP'den fındığa 15 TL. fiyat

GÜNDEM 31.05.2018 - 18:23, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2466+ kez okundu.
 

CHP'den fındığa 15 TL. fiyat

CHP Giresun Milletvekili Adayı Özdemir, TBBM'de Cumhurbaşkanı Muharrem İnce önderliğinde Giresun'un fındığının tekrar hak ettiği değeri bulacağını söyledi.
CHP Giresun Milletvekili Adayı Reşat Nuri Özdemir, İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Üyesi Ömer Mustafa Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Yaşar ve Hasan Turan, Hürriyet Hareketi Karadeniz Bölge Sorumlusu Berkay Demir ile birlikte ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda gazetemizi ziyaret eden Milletvekili Adayı Özdemir, "Bulancak'tan beklediğimizin üzerinde ilgi görüyoruz. Bu ilgi her geçen gün artıyor. Halkımızdan alacağımız destekle birlikte Cumhuriyet Halk Partisinin 2. sıra milletvekili TBMM'ye gidecektir. Artık Cumhuriyet Halk Partisi 3. milletvekilinin mecliste olması için gece gündüz köyde, şehirde kapı kapı sıkmadık el bırakmayarak son 24 günde evlerine, işyerlerine gitmeden canla başla mücadele etmektedir" dedi. ARTIK TAMAM Milletvekili Adayı Özdemir, "24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde Milletin 'Artık Tamam' diyeceğine işaret ettiğini ifade ederek, "Yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde milletimiz tek adam iktidarına tamam diyecektir. Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce Cumhurbaşkanı olduktan sonra önce parlementer sisteme dönüş, demokrasinin onarımı ve ekonomik kalkınma önceliğimiz olacaktır. İlimizin en büyük gelir kaynağı olan fındığın Avrupa tarafından değil, Giresun tarafından belirlenerek değerini en az 15 TL'den devlet tarafından alınacağının garantisini veriyoruz" diye konuştu. 
CHP Giresun Milletvekili Adayı Özdemir, TBBM'de Cumhurbaşkanı Muharrem İnce önderliğinde Giresun'un fındığının tekrar hak ettiği değeri bulacağını söyledi.

CHP Giresun Milletvekili Adayı Reşat Nuri Özdemir, İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Üyesi Ömer Mustafa Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Yaşar ve Hasan Turan, Hürriyet Hareketi Karadeniz Bölge Sorumlusu Berkay Demir ile birlikte ziyaretlerine devam ediyor.

Bu kapsamda gazetemizi ziyaret eden Milletvekili Adayı Özdemir, "Bulancak'tan beklediğimizin üzerinde ilgi görüyoruz. Bu ilgi her geçen gün artıyor. Halkımızdan alacağımız destekle birlikte Cumhuriyet Halk Partisinin 2. sıra milletvekili TBMM'ye gidecektir. Artık Cumhuriyet Halk Partisi 3. milletvekilinin mecliste olması için gece gündüz köyde, şehirde kapı kapı sıkmadık el bırakmayarak son 24 günde evlerine, işyerlerine gitmeden canla başla mücadele etmektedir" dedi.

ARTIK TAMAM

Milletvekili Adayı Özdemir, "24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde Milletin 'Artık Tamam' diyeceğine işaret ettiğini ifade ederek, "Yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde milletimiz tek adam iktidarına tamam diyecektir. Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce Cumhurbaşkanı olduktan sonra önce parlementer sisteme dönüş, demokrasinin onarımı ve ekonomik kalkınma önceliğimiz olacaktır. İlimizin en büyük gelir kaynağı olan fındığın Avrupa tarafından değil, Giresun tarafından belirlenerek değerini en az 15 TL'den devlet tarafından alınacağının garantisini veriyoruz" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.