CHP’li Meclis Üyeleri, Milletvekili Tığlı’yı ziyaret etti

SİYASET 12.03.2020 - 17:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3899+ kez okundu.
 

CHP’li Meclis Üyeleri, Milletvekili Tığlı’yı ziyaret etti

Yaptığı çalışmalar ile Giresun ilinin ve Giresunluların takdirini kazanmaya devam eden CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı’yı Giresun Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Partili Meclis üyeleri Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret etti.
Giresun’dan gelen heyeti sabah saatlerinde karşılayan ve meclisteki odasında misafir eden Milletvekili Necati Tığlı, heyet ile birlikte önce Cumhuriyet Halk Partisi Grup Toplantısına katılarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını dinlediler.  Giresun’dan Ankara’ya gelen CHP’li Belediye Meclis Üyeleri Fatma Altuntaş Demiroğlu, Nermin Yılmaz, Ahmet Vahdet Yenal, Şükrü Ertürk, Hayrettin Çıtlak, İsmail Öveç, Erdinç Hıdımoğlu, Fuat Köse ve Şinasi Kabacaoğlu daha sonra Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüler. Ülke gündemi, siyasi gelişmeler ve yoğun meclis çalışmalarına rağmen Belediye Meclis üyelerini kabul ederek meclis üyeleriyle özel ilgilenen Kılıçdaroğlu belediye Meclis Üyeleri’nin Giresun ilinde başarılı çalışmalar yapacağına olan inancını heyete iletti.   CHP’li Milletvekili Necati Tığlı, Belediye Meclis Üyelerinin TBMM’ne gelmelerinden dolayı mutlu olduğunu, partiyi temsil eden meclis üyelerinin hiçbir sorumluluktan ve görevden kaçmaması gerektiğini ve yapılacak tüm çalışmaların beraberlik içinde yapılması gerektiğini vurguladı.  
Yaptığı çalışmalar ile Giresun ilinin ve Giresunluların takdirini kazanmaya devam eden CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı’yı Giresun Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Partili Meclis üyeleri Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret etti.

Giresun’dan gelen heyeti sabah saatlerinde karşılayan ve meclisteki odasında misafir eden Milletvekili Necati Tığlı, heyet ile birlikte önce Cumhuriyet Halk Partisi Grup Toplantısına katılarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını dinlediler. 

Giresun’dan Ankara’ya gelen CHP’li Belediye Meclis Üyeleri Fatma Altuntaş Demiroğlu, Nermin Yılmaz, Ahmet Vahdet Yenal, Şükrü Ertürk, Hayrettin Çıtlak, İsmail Öveç, Erdinç Hıdımoğlu, Fuat Köse ve Şinasi Kabacaoğlu daha sonra Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüler. Ülke gündemi, siyasi gelişmeler ve yoğun meclis çalışmalarına rağmen Belediye Meclis üyelerini kabul ederek meclis üyeleriyle özel ilgilenen Kılıçdaroğlu belediye Meclis Üyeleri’nin Giresun ilinde başarılı çalışmalar yapacağına olan inancını heyete iletti.  

CHP’li Milletvekili Necati Tığlı, Belediye Meclis Üyelerinin TBMM’ne gelmelerinden dolayı mutlu olduğunu, partiyi temsil eden meclis üyelerinin hiçbir sorumluluktan ve görevden kaçmaması gerektiğini ve yapılacak tüm çalışmaların beraberlik içinde yapılması gerektiğini vurguladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.