CHP mitingini iptal etti

SİYASET 20.06.2018 - 09:39, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2813+ kez okundu.
 

CHP mitingini iptal etti

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak; Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri propaganda döneminde Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak İlçe Başkanlığının Salı günü Bulancak Cumhuriyet Meydanında yapacağı açık hava mitingi, CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç’ın annesinin elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesi nedeniyle iptal edildi.
Miting saatinde parti yöneticileri ile birlikte vatandaşa açıklama yapan CHP İl Genel Meclis Üyesi Ömer Mustafa Yılmaz, “İlçe Başkanımız Sayın Necmi Sıbıç’ın annesini elim trafik kazası sonucu kaybettik ve Pazartesi günü toprağa verdik. Bu nedenle bugünkü açık hava mitingimizi yapmıyoruz” dedi. Daha sonra ilçe yönetimi olarak İlçe Başkanı Sıbıç’ın cenaze törenine katılanlara teşekkür eden Yılmaz, “Değerli Hemşehrilerimiz! Pazartesi günü yapılan cenaze törenine katılan; Bulancak Kaymakamı  Sayın Hamdi ÜNCÜ, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Seyit TORUN, Ak Parti Giresun Milletvekili Sayın Sabri ÖZTÜRK, CHP Giresun Milletvekili Sayın Bülent Yener BEKTAŞOĞLU, Giresun Belediye Başkanı Sayın Kerim AKSU, Bulancak Belediye Başkanı Sayın Recep YAKAR, Piraziz Belediye Başkanı Sayın Hüseyin GÖRGÜLÜOĞLU, Bulancak Emniyet Müdürü Sayın Turgay KOVANCI, Bulancak Jandarma Komutanı Üsteğmen sayın Cihan GÜLTEKİN, Giresun Müftüsü Sayın Muhittin ORAL, Bulancak Müftüsü Sayın Bahtiyar TARANOĞLU, Ak Parti Giresun Milletvekili Adayı Sayın Av.Kadir AYDIN, Ak Parti Giresun Milletvekili Adayı Sayın Serkan DEMİRKAN, CHP Milletvekilleri adayları; sayın Necati TIĞLI, Reşat Nuri ÖZDEMİR, İbrahim AKGÜN ve Suat ÖNDAŞ, Giresun Spor Başkanı Sayın Mustafa Temel BOZBAĞ, Bulancak Spor Başkanı Sayın Erhan YILMAZ, Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Ali FATOĞLU, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Sayın Murat CÜRGÜL, Şoförler Odası Başkanı Sayın Mustafa AYDIN, Resmi Kurum ve Kuruluş Temsilcilerine Müdür ve diğer personellerine, Tüm Siyasi Parti temsilcilerine, Sivil Toplum Kuruluşları Başkan ve yöneticilerine, Belediye  Meclisi ve İl Genel Meclisi üyelerine, tüm dost akraba ve bizleri yalnız bırakmayan; telefonla, sosyal medya üzerinden ve çelenk göndererek acımızı paylaşan tüm gönül dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Kardeşliğin, dostluğun, barışın ve bir olmanın örneğini gösteren, Bulancağımızda da  aynı şekilde yeniden barışın, kardeşliğin, dostluğun acının ve mutluluğunun paylaşıldığı huzurun tesis edildiği acı göz yaşlarının son bulması umuduyla bu birlikteliğimizi 24 Haziranda da göstermek dileğiyle…        Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak İlçe Başkanlığı olarak sevgi ve saygılarımızı sunarız” diye konuştu.
24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak; Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri propaganda döneminde Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak İlçe Başkanlığının Salı günü Bulancak Cumhuriyet Meydanında yapacağı açık hava mitingi, CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç’ın annesinin elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesi nedeniyle iptal edildi.

Miting saatinde parti yöneticileri ile birlikte vatandaşa açıklama yapan CHP İl Genel Meclis Üyesi Ömer Mustafa Yılmaz, “İlçe Başkanımız Sayın Necmi Sıbıç’ın annesini elim trafik kazası sonucu kaybettik ve Pazartesi günü toprağa verdik. Bu nedenle bugünkü açık hava mitingimizi yapmıyoruz” dedi.

Daha sonra ilçe yönetimi olarak İlçe Başkanı Sıbıç’ın cenaze törenine katılanlara teşekkür eden Yılmaz, “Değerli Hemşehrilerimiz! Pazartesi günü yapılan cenaze törenine katılan; Bulancak Kaymakamı  Sayın Hamdi ÜNCÜ, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Seyit TORUN, Ak Parti Giresun Milletvekili Sayın Sabri ÖZTÜRK, CHP Giresun Milletvekili Sayın Bülent Yener BEKTAŞOĞLU, Giresun Belediye Başkanı Sayın Kerim AKSU, Bulancak Belediye Başkanı Sayın Recep YAKAR, Piraziz Belediye Başkanı Sayın Hüseyin GÖRGÜLÜOĞLU, Bulancak Emniyet Müdürü Sayın Turgay KOVANCI, Bulancak Jandarma Komutanı Üsteğmen sayın Cihan GÜLTEKİN, Giresun Müftüsü Sayın Muhittin ORAL, Bulancak Müftüsü Sayın Bahtiyar TARANOĞLU, Ak Parti Giresun Milletvekili Adayı Sayın Av.Kadir AYDIN, Ak Parti Giresun Milletvekili Adayı Sayın Serkan DEMİRKAN, CHP Milletvekilleri adayları; sayın Necati TIĞLI, Reşat Nuri ÖZDEMİR, İbrahim AKGÜN ve Suat ÖNDAŞ, Giresun Spor Başkanı Sayın Mustafa Temel BOZBAĞ, Bulancak Spor Başkanı Sayın Erhan YILMAZ, Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Ali FATOĞLU, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Sayın Murat CÜRGÜL, Şoförler Odası Başkanı Sayın Mustafa AYDIN, Resmi Kurum ve Kuruluş Temsilcilerine Müdür ve diğer personellerine, Tüm Siyasi Parti temsilcilerine, Sivil Toplum Kuruluşları Başkan ve yöneticilerine, Belediye  Meclisi ve İl Genel Meclisi üyelerine, tüm dost akraba ve bizleri yalnız bırakmayan; telefonla, sosyal medya üzerinden ve çelenk göndererek acımızı paylaşan tüm gönül dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Kardeşliğin, dostluğun, barışın ve bir olmanın örneğini gösteren, Bulancağımızda da  aynı şekilde yeniden barışın, kardeşliğin, dostluğun acının ve mutluluğunun paylaşıldığı huzurun tesis edildiği acı göz yaşlarının son bulması umuduyla bu birlikteliğimizi 24 Haziranda da göstermek dileğiyle…        Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak İlçe Başkanlığı olarak sevgi ve saygılarımızı sunarız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.