CHP'nin yücelmesi için gerekeni yapacağız

SİYASET 03.05.2018 - 17:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2679+ kez okundu.
 

CHP'nin yücelmesi için gerekeni yapacağız

Av. Mehmet Turan, CHP'den Aday adaylığını açıkladı.
Gazetemizi ziyarete den Turan, Bulancak doğumlu olduğunu belirterek 1970 yılında avukatlık mesleğine Giresun Barosunda başladığını ifade ederek, CHP'nin çeşitli kademelerinde ve baro yönetimlerinde görev aldığını söyledi. Turan, 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde aday adaylığını açıkladığını kaydederek, "Ne ezen, ne ezilen insanca ve hoşça bir düzen için Ulu Önder Atatürk'ün yolunda Ecevit'in ışığında sayın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde hakkın, hukukun, adaletin, hukukun üstünlüğünün, laikliğin emeğin barışın, dostluğun ve kardeşliğin, alın teri döken insanlarının emeğinin karşılığını alması için Cumhuriyet Halk Partisi aday adaylığına müracaatımı yaptım. Diğer aday adayı olacak arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Bu güne kadar ki çalışmalarımda partimin yücelmesi için ilçe seçimleri ve il kongrelerinde ilçelerimizde partimizin düşüncesini ve ilkelerini halkımla ve partilerle paylaştım. Bu ilkeler doğrultusunda partimin iktidar olması için bilgi birikimim, hizmet aşkım, insan sevgi duygularıyla başarılı olabilmek için çalışmalarımı sürdüreceğimi kamuoyunun bilmesini isterim. Giresun'a ve Ülkemize hizmet inancımın olduğunu vaat etmek isterim" dedi.
Av. Mehmet Turan, CHP'den Aday adaylığını açıkladı.

Gazetemizi ziyarete den Turan, Bulancak doğumlu olduğunu belirterek 1970 yılında avukatlık mesleğine Giresun Barosunda başladığını ifade ederek, CHP'nin çeşitli kademelerinde ve baro yönetimlerinde görev aldığını söyledi.

Turan, 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde aday adaylığını açıkladığını kaydederek, "Ne ezen, ne ezilen insanca ve hoşça bir düzen için Ulu Önder Atatürk'ün yolunda Ecevit'in ışığında sayın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde hakkın, hukukun, adaletin, hukukun üstünlüğünün, laikliğin emeğin barışın, dostluğun ve kardeşliğin, alın teri döken insanlarının emeğinin karşılığını alması için Cumhuriyet Halk Partisi aday adaylığına müracaatımı yaptım. Diğer aday adayı olacak arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Bu güne kadar ki çalışmalarımda partimin yücelmesi için ilçe seçimleri ve il kongrelerinde ilçelerimizde partimizin düşüncesini ve ilkelerini halkımla ve partilerle paylaştım. Bu ilkeler doğrultusunda partimin iktidar olması için bilgi birikimim, hizmet aşkım, insan sevgi duygularıyla başarılı olabilmek için çalışmalarımı sürdüreceğimi kamuoyunun bilmesini isterim. Giresun'a ve Ülkemize hizmet inancımın olduğunu vaat etmek isterim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.