CHP dur durak bilmiyor

SİYASET 06.03.2017 - 17:37, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2395+ kez okundu.
 

CHP dur durak bilmiyor

Başkanlık sistemine yönelik referandum kararının alındığı günden bu yana çalışmalarını dur durak bilmeden,...
...aralıksız sürdüren CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, partisinin ilçe örgütlerini ve demokratik kitle örgütlerini ziyaret ederek bilgi paylaşımı yapmaya devam ediyor.Ekibiyle birlikte gece-gündüz demeden parti örgütleriyle buluşan Başkan Tığlı; bu hafta da Görele, Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk ilçe örgütlerini ziyaret ederek, örgütlere yönelik ziyaretlerini tamamlamış olacak.Referandum çalışmalarını adeta bir 'atom karınca' misali yürüten CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, 16 Nisan’da yapılacak referandumdan açık ara 'HAYIR' çıkacağından emin olduklarının altını çizerek, "Bu halk demokrasinin güzelliğine, asla diktanın zalimliğini tercih etmez" dedi.Sorunun başkanlık değil, terörün can yaktığı ve ekonomik krizin kapıda olduğunun altını çizen Tığlı, "AKP iktidarı ve ona destek olan MHP’nin genel merkez düzeyinden bir kısım partili tüm mesailerini tek adam rejimini getirmeye harcıyorlar. Sanki şu an tek sorunumuz başkanlık sistemi midir? Her şey yolunda mıdır? Hayır. Ülkemizde o kadar çok sorun var ki; Ekonomik kriz kapıda. İşsizlik tarihin en yüksek seviyesinde. Yüzde 12 civarında. Üniversite mezunu olan ve iş bulamayanların sayısı ise daha korkutucu. Yüzde 26 seviyesine ulaşmış bulunuyor. Terör yine can alıyor. İçte ve dışta her gün şehit veriyoruz. Acılar artarak devam ediyor. Şimdi sizlere sormak istiyorum; bir tane Hükümet yetkilisi de çıkıp da işsizliği bitireceğiz diyorlar mı? HAYIR. Hatırlayalım; 1 Kasım, seçimlerine gidilirken bu halktan nasıl oy istemişlerdi? İstikrar gelecek, ekonomi düzelecek, terör olayı bitecek demişlerdi. Peki, terör bitti mi? Hayır işsizlik bitti mi? Hayır. İşte biz bu yüzden Hayır diyoruz. Ve biz artık bu yalanlara inanmıyoruz" dedi.  
Başkanlık sistemine yönelik referandum kararının alındığı günden bu yana çalışmalarını dur durak bilmeden,...
...aralıksız sürdüren CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, partisinin ilçe örgütlerini ve demokratik kitle örgütlerini ziyaret ederek bilgi paylaşımı yapmaya devam ediyor.
Ekibiyle birlikte gece-gündüz demeden parti örgütleriyle buluşan Başkan Tığlı; bu hafta da Görele, Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk ilçe örgütlerini ziyaret ederek, örgütlere yönelik ziyaretlerini tamamlamış olacak.
Referandum çalışmalarını adeta bir 'atom karınca' misali yürüten CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, 16 Nisan’da yapılacak referandumdan açık ara 'HAYIR' çıkacağından emin olduklarının altını çizerek, "Bu halk demokrasinin güzelliğine, asla diktanın zalimliğini tercih etmez" dedi.
Sorunun başkanlık değil, terörün can yaktığı ve ekonomik krizin kapıda olduğunun altını çizen Tığlı, "AKP iktidarı ve ona destek olan MHP’nin genel merkez düzeyinden bir kısım partili tüm mesailerini tek adam rejimini getirmeye harcıyorlar. Sanki şu an tek sorunumuz başkanlık sistemi midir? Her şey yolunda mıdır? Hayır. Ülkemizde o kadar çok sorun var ki; Ekonomik kriz kapıda. İşsizlik tarihin en yüksek seviyesinde. Yüzde 12 civarında. Üniversite mezunu olan ve iş bulamayanların sayısı ise daha korkutucu. Yüzde 26 seviyesine ulaşmış bulunuyor. Terör yine can alıyor. İçte ve dışta her gün şehit veriyoruz. Acılar artarak devam ediyor. Şimdi sizlere sormak istiyorum; bir tane Hükümet yetkilisi de çıkıp da işsizliği bitireceğiz diyorlar mı? HAYIR. Hatırlayalım; 1 Kasım, seçimlerine gidilirken bu halktan nasıl oy istemişlerdi? İstikrar gelecek, ekonomi düzelecek, terör olayı bitecek demişlerdi. Peki, terör bitti mi? Hayır işsizlik bitti mi? Hayır. İşte biz bu yüzden Hayır diyoruz. Ve biz artık bu yalanlara inanmıyoruz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.