CHP heyeti Şebin'e çıkarma yaptı

SİYASET 13.03.2017 - 17:00, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3802+ kez okundu.
 

CHP heyeti Şebin'e çıkarma yaptı

Milletvekili Bülent Bektaşoğlu'nun da katılımıyla il genelinde 'Anayasa tasarısına hayır' çalışmalarını sürdüren CHP'liler, hafta sonu Şebinkarahisar'da halk ve esnaf ziyareti yaptılar.
Başkan Oktay Alp’in oluşturduğu araç konvoyu ile ilçeye gelen Bektaşoğlu ve CHP’liler, cadde ve sokak turundan sonra  parti binasında düzenlenen eğitim çalışması toplantısına katıldılar. Bülent Bektaşoğlu, burada parti delege, üye ve sandık görevlilerine hitaben yaptığı konuşmada 'Bu bir seçim değil. Türkiye’nin 2019’dan sonra, Atatürk’ün atalarımızla birlikte kan ve gözyaşıyla kurduğu Cumhuriyet ve demokrasiyle mi, yoksa tek adam tarafından mı yönetileceğine karar vereceğiz. Bir adama bu kadar yetki ve özellikle halkın kullandığı egemenlik hakkı verilir mi. Bir adam her şey olmamalı" dedi. Türkiye’de olduğu gibi İl genelinde de  ‘hayır’a yönelme olduğunu gördüklerini söyleyen Bektaşoğlu “Halkımız geleceğine yönelen bu tehlikenin farkında. Sizlerin her biriniz bir kişiyi ikna etmesi halinde inşallah ülkemizi bu tehlike ve tehditten koruyacağız" diye konuştu.Bülent Bektaşoğlu daha sonra, CHP İl Başkanı Necati Tığlı, İlçe Başkanı Oktay Alp, önceki dönem milletvekilleri Mustafa Çakır, Eşref Karaibrahim, Kadın Kolları İl Başkanı Fatma Altundaş Demiroğlu, referandum komitesi üyesi Ömer Adıgüzel, Gençlik Kolu Başkanı Hazer Hindpak, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte esnaf ziyareti ve kahvelerde konuşmayla çalışmalarını sürdürdü.  
Milletvekili Bülent Bektaşoğlu'nun da katılımıyla il genelinde 'Anayasa tasarısına hayır' çalışmalarını sürdüren CHP'liler, hafta sonu Şebinkarahisar'da halk ve esnaf ziyareti yaptılar.
Başkan Oktay Alp’in oluşturduğu araç konvoyu ile ilçeye gelen Bektaşoğlu ve CHP’liler, cadde ve sokak turundan sonra  parti binasında düzenlenen eğitim çalışması toplantısına katıldılar. Bülent Bektaşoğlu, burada parti delege, üye ve sandık görevlilerine hitaben yaptığı konuşmada 'Bu bir seçim değil. Türkiye’nin 2019’dan sonra, Atatürk’ün atalarımızla birlikte kan ve gözyaşıyla kurduğu Cumhuriyet ve demokrasiyle mi, yoksa tek adam tarafından mı yönetileceğine karar vereceğiz. Bir adama bu kadar yetki ve özellikle halkın kullandığı egemenlik hakkı verilir mi. Bir adam her şey olmamalı" dedi.
Türkiye’de olduğu gibi İl genelinde de  ‘hayır’a yönelme olduğunu gördüklerini söyleyen Bektaşoğlu “Halkımız geleceğine yönelen bu tehlikenin farkında. Sizlerin her biriniz bir kişiyi ikna etmesi halinde inşallah ülkemizi bu tehlike ve tehditten koruyacağız" diye konuştu.
Bülent Bektaşoğlu daha sonra, CHP İl Başkanı Necati Tığlı, İlçe Başkanı Oktay Alp, önceki dönem milletvekilleri Mustafa Çakır, Eşref Karaibrahim, Kadın Kolları İl Başkanı Fatma Altundaş Demiroğlu, referandum komitesi üyesi Ömer Adıgüzel, Gençlik Kolu Başkanı Hazer Hindpak, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte esnaf ziyareti ve kahvelerde konuşmayla çalışmalarını sürdürdü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.