Çiftçilere yeni bina hayırlı olsun

GÜNDEM 21.11.2018 - 17:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3005+ kez okundu.
 

Çiftçilere yeni bina hayırlı olsun

GİRESUN (AA) - Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, yeni binalarının 23 Kasım Cuma günü törenle hizmete gireceğini bildirdi.
Karan, yaptığı yazılı açıklamada, fındık üreticilerine daha iyi ortamda hizmet verme adına bir süredir yeni hizmet binası oluşturma çalışmalarının bulunduğunu belirtti. Üç katlı ve içerisinde 150 kişilik toplantı salonun da bulunduğu binanın 23 Kasım Cuma günü hizmete gireceğini aktaran Karan, şunları ifade etti; “Çok değerli üreticilerimizden topladığımız aidatları, üreticilerimize hizmet olarak sunmaktan büyük onur ve mutluluk duymaktayız. Giresun Ziraat Odası olarak tek gayemiz, üreticilerimize daha iyi hizmet sunmak ve onların haklarını savunmaktır”
GİRESUN (AA) - Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, yeni binalarının 23 Kasım Cuma günü törenle hizmete gireceğini bildirdi.

Karan, yaptığı yazılı açıklamada, fındık üreticilerine daha iyi ortamda hizmet verme adına bir süredir yeni hizmet binası oluşturma çalışmalarının bulunduğunu belirtti.

Üç katlı ve içerisinde 150 kişilik toplantı salonun da bulunduğu binanın 23 Kasım Cuma günü hizmete gireceğini aktaran Karan, şunları ifade etti; “Çok değerli üreticilerimizden topladığımız aidatları, üreticilerimize hizmet olarak sunmaktan büyük onur ve mutluluk duymaktayız. Giresun Ziraat Odası olarak tek gayemiz, üreticilerimize daha iyi hizmet sunmak ve onların haklarını savunmaktır”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.