Çocuk Korosu’ndan muhteşem konser

GÜNDEM 25.04.2019 - 17:51, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3349+ kez okundu.
 

Çocuk Korosu’ndan muhteşem konser

Giresun Belediye Konservatuvarı 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Çocuk Korosu, Vahit Sütlaş Sahnesinde dinleyicilerini muhteşem bir konser verdi.
Koro şefliğini Doğancan Başustaoğlu yaptığı Çocuk Korosu toplam 14 eser icra ederken, minik sanatçılar dinleyicilerde alkış aldı. Salonu dolduran dinleyiciler Çocuk Korosunun seslendirdiği şarkılara eşlik etti. Konsere Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu Koro Şefi Doğancan Başustaoğlu ve Konservatuvar Piyano Öğretmeni Selin Akşan Mutlu’ya çiçek takdim etti. Başkan Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada, “Öncelikle minik sanatçılarımıza bizlere verdiği müzik ziyafeti adına teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin kendilerini geliştirmesine vesile olan öğretmenlerimize ve ailelerine de emekleri için teşekkür ederim. Bu minik kardeşlerimiz inşallah geleceğin sanatçıları olacaklar. Bu çocuklarımızın gelişmesinde ve yeteneklerini sergilemesinde belediye olarak bütün desteği vereceğimizin buradan sözünü veriyorum. Bu dönemde hem tiyatromuzun hem de konservatuvarımızın şartlarını geliştirip çocuklarımızın daha iyi imkanlara kavuşmasını sağlayacağız” dedi.
Giresun Belediye Konservatuvarı 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Çocuk Korosu, Vahit Sütlaş Sahnesinde dinleyicilerini muhteşem bir konser verdi.

Koro şefliğini Doğancan Başustaoğlu yaptığı Çocuk Korosu toplam 14 eser icra ederken, minik sanatçılar dinleyicilerde alkış aldı. Salonu dolduran dinleyiciler Çocuk Korosunun seslendirdiği şarkılara eşlik etti. Konsere Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu Koro Şefi Doğancan Başustaoğlu ve Konservatuvar Piyano Öğretmeni Selin Akşan Mutlu’ya çiçek takdim etti.

Başkan Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada, “Öncelikle minik sanatçılarımıza bizlere verdiği müzik ziyafeti adına teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin kendilerini geliştirmesine vesile olan öğretmenlerimize ve ailelerine de emekleri için teşekkür ederim. Bu minik kardeşlerimiz inşallah geleceğin sanatçıları olacaklar. Bu çocuklarımızın gelişmesinde ve yeteneklerini sergilemesinde belediye olarak bütün desteği vereceğimizin buradan sözünü veriyorum. Bu dönemde hem tiyatromuzun hem de konservatuvarımızın şartlarını geliştirip çocuklarımızın daha iyi imkanlara kavuşmasını sağlayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.