ÇOCUKLAR İZİN GÜNÜNDE CIVIL CIVILDI

GÜNDEM 20.05.2020 - 15:08, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2576+ kez okundu.
 

ÇOCUKLAR İZİN GÜNÜNDE CIVIL CIVILDI

Koronavirüs salgınında alınan kararlar gereği 2 aydır sokağa çıkma yasağı sebebiyle belirli günlerde belirli saatlerde sokağa çıkma izinlerini kullanan yaş gruplarının ikinci izin gününde parklar, meydan ve ilçe genelinde büyük bir kalabalık vardı.
Dün(20 Mayıs Çarşamba) 14 yaş ve altındaki yaş grubundaki çocukların saat 11.00’da başlayan sokağa çıkma izini ile birlikte Bulancak’ta büyük bir hareketlilik oldu. 4 saatlik sokağa çıkma iznini en iyi şekilde değerlendirmek isteyen çocukların daha çok anne ve babaları ile sokağa çıktığı gözlendi. Arkadaş grubu ile çıkanlarda bisikletleri ile gezerek izin sürelerini tamamladı. Bulancak Cumhuriyet Meydanı başta olmak üzere, Bulancak sahilindeki yeşil alanı ve parkları dolduran yüzlerce çocuk ve ailesi neşeli bir gün geçirdi. Koşan, oturan, zıplayan, top oynayan çocukların mutluluğu yüzlerinden okunuyordu. Günlerdir evden dışarı çıkmayan ve kilo aldıkları da gözlenen çocukların koşturmaya çalışmaları da, sokağa çıkma yasağı bir an önce sona ersin dedirtti. Dondurma yemeği de ihmal etmeyen çok sayıda çocuğun yanında, oyuncak alanlarda, “bu izin çok iyi oldu, iyi ki dışarı çıktık” havası veriyordu. Parkta çocukları ile beraber olan bir velide, “Çocuklar kaç gündür evde bunaldı. İki oğlum ile burada yeşillik içinde koşturuyoruz. Evde oturmaktan hareketsiz kaldık. 4 saat az olsa da, gelecek izin gününe kadar kendimizi iyi hissedeceğiz. Evde hep internet ve akıllı telefon ile oynamaktan bir hal oldular. Diğer çocuklarda aynı şeyleri yapınca sokağa çıkma izni çok iyi oldu ” dedi.         
Koronavirüs salgınında alınan kararlar gereği 2 aydır sokağa çıkma yasağı sebebiyle belirli günlerde belirli saatlerde sokağa çıkma izinlerini kullanan yaş gruplarının ikinci izin gününde parklar, meydan ve ilçe genelinde büyük bir kalabalık vardı.

Dün(20 Mayıs Çarşamba) 14 yaş ve altındaki yaş grubundaki çocukların saat 11.00’da başlayan sokağa çıkma izini ile birlikte Bulancak’ta büyük bir hareketlilik oldu. 4 saatlik sokağa çıkma iznini en iyi şekilde değerlendirmek isteyen çocukların daha çok anne ve babaları ile sokağa çıktığı gözlendi. Arkadaş grubu ile çıkanlarda bisikletleri ile gezerek izin sürelerini tamamladı.

Bulancak Cumhuriyet Meydanı başta olmak üzere, Bulancak sahilindeki yeşil alanı ve parkları dolduran yüzlerce çocuk ve ailesi neşeli bir gün geçirdi. Koşan, oturan, zıplayan, top oynayan çocukların mutluluğu yüzlerinden okunuyordu. Günlerdir evden dışarı çıkmayan ve kilo aldıkları da gözlenen çocukların koşturmaya çalışmaları da, sokağa çıkma yasağı bir an önce sona ersin dedirtti.

Dondurma yemeği de ihmal etmeyen çok sayıda çocuğun yanında, oyuncak alanlarda, “bu izin çok iyi oldu, iyi ki dışarı çıktık” havası veriyordu.

Parkta çocukları ile beraber olan bir velide, “Çocuklar kaç gündür evde bunaldı. İki oğlum ile burada yeşillik içinde koşturuyoruz. Evde oturmaktan hareketsiz kaldık. 4 saat az olsa da, gelecek izin gününe kadar kendimizi iyi hissedeceğiz. Evde hep internet ve akıllı telefon ile oynamaktan bir hal oldular. Diğer çocuklarda aynı şeyleri yapınca sokağa çıkma izni çok iyi oldu ” dedi.         

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.