ÇOCUKLARIN DERDİ BAYRAMLIK, BÜYÜKLERİN DERDİ KURBANLIK

GÜNDEM 13.07.2020 - 15:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2561+ kez okundu.
 

ÇOCUKLARIN DERDİ BAYRAMLIK, BÜYÜKLERİN DERDİ KURBANLIK

Bayram demek büyükler için her ne kadar dini vecibe de olsa, çocukları için ise alışveriş ve yeni elbiseler demek.
Her yıl dini bayramlarımız olan Ramazan ve Kurban Bayramlarında çocuklara da alışveriş yani bayramlık elbise heyecanı vurur. Bu yıl salgın nedeniyle Ramazan Bayramında sokağa çıkma yasağı olduğu için alışveriş yapamayan çocukların gözü Kurban Bayramına çevrildi. 31 Temmuz’da idrak edeceğimiz Kurban Bayramı öncesi çocukların tek derdi bayramda sokağa çıkma yasağı olup olmayacağında. Eğer sokağa çıkma kısıtlaması getirilmezse çocuklar aileleri ile alışveriş keyfi yaşayacaklar. Tabi ki büyükler de kurban peşine düşecekler. Dolayısıyla şuan da hem küçükler hem de büyüklerin kulağı Bilim Kurulu tarafından önerilecek ve Cumhurbaşkanlığı tarafından açıklanacak bayram tedbirlerinde. Her yıl büyük heyecanla beklenen bayramlar, ilk defa bu yıl pandemi nedeniyle meraklı özlerle beklenmeye devam ediyor.
Bayram demek büyükler için her ne kadar dini vecibe de olsa, çocukları için ise alışveriş ve yeni elbiseler demek.

Her yıl dini bayramlarımız olan Ramazan ve Kurban Bayramlarında çocuklara da alışveriş yani bayramlık elbise heyecanı vurur.

Bu yıl salgın nedeniyle Ramazan Bayramında sokağa çıkma yasağı olduğu için alışveriş yapamayan çocukların gözü Kurban Bayramına çevrildi.

31 Temmuz’da idrak edeceğimiz Kurban Bayramı öncesi çocukların tek derdi bayramda sokağa çıkma yasağı olup olmayacağında. Eğer sokağa çıkma kısıtlaması getirilmezse çocuklar aileleri ile alışveriş keyfi yaşayacaklar. Tabi ki büyükler de kurban peşine düşecekler.

Dolayısıyla şuan da hem küçükler hem de büyüklerin kulağı Bilim Kurulu tarafından önerilecek ve Cumhurbaşkanlığı tarafından açıklanacak bayram tedbirlerinde.

Her yıl büyük heyecanla beklenen bayramlar, ilk defa bu yıl pandemi nedeniyle meraklı özlerle beklenmeye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.